Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κυκλοφόρησε η Κάρτα Φίλου στην ΑΕΚ

Κυκλοφόρησε η Κάρτα Φίλου στην ΑΕΚ

Η διάθεση της Κάρτας Φίλου στην ΑΕΚ ξεκίνησε  για τη νέα χρονιά  και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Ένωσης να αγκαλιάσει και την φετινή προσπάθεια προκειμένου να ενισχύσει τα τμήματα των «κιτρινόμαυρων» και αυτά να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν…

Με σύνθημα «Μια ΟΜΑΔΑ, ένα ΕΜΒΛΗΜΑ, μια ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που την γράφουμε όλοι μαζί!» η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κυκλοφόρησε και φέτος τις Κάρτες Φίλων και καλεί όλους τους «κιτρινόμαυρους» να στηρίξουν τα τμήματα της Μάνας ΑΕΚ προκειμένου να είναι ανταγωνιστικά και τη φετινή σεζόν.

Η Κάρτα Φίλου της ΑΕΚ κοστίζει 10 ευρώ και αποτελεί μια μεγάλη οικονομική τόνωση για την Ερασιτεχνική που όπου αναφέρει στην ανακοίνωσή της ξεκινά και νέα τμήματα που έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Αγαπημένοι μας φίλοι, φίλαθλοι και οπαδοί της ΑΕΚ

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανταπόκρισή σας στην αγορά της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε την προσπάθεια αυτή για την εξυγίανση των ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ, αλλά και την αγωνιστική τους επιτυχία.

Μόνο με τη συμβολή της οικονομικής ενίσχυσης των 10,00 ευρώ για την αγορά της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, συνδράματε στην επανάκτηση της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας των τμημάτων και συμβάλλατε καθοριστικά στην αγωνιστική τους ανάταση και την κατάκτηση των στόχων τους.

Μαζί σας, η ΑΕΚ κατάφερε να διεκδικήσει τίτλους, να φθάσει στον τελικό του Challenge Cup στο χάντμπολ, να προαχθεί στην Α1 Βόλεϊ Ανδρών με αήττητο σερί, να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στο ποδόσφαιρο σάλας, να κατακτήσει το νταμπλ στο ράγκμπι λιγκ, να πετύχει την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 στο πινγκ πονγκ, να κατακτήσει το πρωτάθλημα σπάθης ξιφασκίας σε άνδρες και γυναίκες για πρώτη φορά στην ιστορία της, να επαναφέρει το στίβο στην κορυφή με υψηλές διακρίσεις και παγκόσμια ρεκόρ, να κατακτήσει μετά από πολλά χρόνια πρώτες θέσεις και μετάλλια στην πυγμαχία και την ποδηλασία, την άρση βαρών και το δυναμικό τρίαθλο.

Μαζί κατορθώσαμε για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του Σωματείου μας, όχι μόνο να κλείσουμε τη σεζόν χωρίς να δημιουργηθεί ούτε μία νέα οφειλή, αλλά και να εξοφλήσουμε σημαντικό μέρος από παλαιότερα χρέη…

Μαζί καταφέραμε να έχουμε δημιουργήσει Πρότυπα Τμήματα Ακαδημιών σε όλα τα αθλήματα με αγωνιστικές επιτυχίες και σε αυτό το επίπεδο.

Θεωρούμε βέβαιο ότι θα δείξετε και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο (2018-2019) έμπρακτα την αγάπη σας, αγοράζοντας την «ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ» για την αγωνιστική επιτυχία των ομάδων μας και για την καλλιέργεια και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την ανάδειξη αθλητών υπό το ιστορικό έμβλημά μας.

Μαζί ξεκινάμε φέτος δραστηριότητα και στα αθλήματα  jiu jitsu, muay thai, ΜΜΑ, ταε κβο ντο, τέννις, τοιχοσφαίριση, σκοποβολή, μοντέρνο πένταθλο,  μπόουλινγκ κ.ά.

Μαζί με περηφάνια φέτος φτιάχνουμε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο!

Αποκτήστε την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ, και για την περίοδο 2018-2019, γίνετε ενεργό μέρος της ανάπτυξης και της επιτυχίας του Σωματείου μας και όλων των ομάδων όλων των αθλημάτων του, γίνετε ενεργοί υποστηρικτές των αθλητών μας.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ είναι υποχρεωτική για την αγορά απλών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, ας την κάνουμε όμως συνήθεια για την ομάδα της καρδιάς μας, ακόμη κι αν δεν μπορέσουμε να πάμε στα γήπεδα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ δεν θα απαιτείται για την αγορά παιδικών εισιτηρίων ή άλλων ειδικών κατηγοριών εισιτηρίων, όπως ΑΜΕΑ, στους αγώνες ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μία ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για κάθε ενωσίτη, για κάθε φίλαθλο και οπαδό της ΑΕΚ αρκεί για την κατάκτηση της κορυφής.

Μια ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ κάθε χρόνο, συλλεκτικό κομμάτι αγάπης για την ομάδα μας.

Μια ΟΜΑΔΑ, ένα ΕΜΒΛΗΜΑ, μια ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ που την γράφουμε όλοι μαζί!

Μόνο ΑΕΚ

ΑΕΚ παντού

Η Διοίκηση της Μάνας Α.Ε.Κ.