ΔΙΕΘΝΗ

Κίνδυνος αποκλεισμού από τα πλέι οφ για την Παρί

Κίνδυνος αποκλεισμού από τα πλέι οφ για την Παρί

Οι τρεις οικονομικοί έλεγχοι στους οποίους υποβλήθηκε η Παρί βόλεϊ την τρέχουσα περίοδο έδειξαν απόκλιση στο μπάτζετ που είχε αρχικά κατατεθεί με τη γαλλική ομάδα να μην φέρνει νέα στοιχεία που να δικαιολογούν τη διαφορά αυτή και να κινδυνεύεινα αποκλειστεί από τα πλέι οφ και να υποβιβαστεί!

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ υπήρχε μια διαφορά περίπου 400.000 ευρώ στο μπάτζετ της ομάδας με την γαλλική ομάδα να δηλώνει ότι προπονητές και αθλητές κόστιζαν μόλις 225.000 ευρώ! Αυτό έφερε την αντίδραση των υπολοίπων ομάδων καθώς θεωρήθηκε ότι η Παρί φοροδιαφεύγει δίνοντας μικρότερα ποσά!

Οι αντιδράσεις προκάλεσαν την παρέμβαση της CACCP (Επιτροπή Ελέγχου των επαγγελματικών συλλόγων) η οποία ανήκει στην DNACG (η αντίστοιχη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού).

Ο έλεγχος επιβεβαίωσε την… απόκλιση ενώ δόθηκε παράταση στην ομάδα να φέρει στοιχεία, τα οποία δεν παρουσιάστηκαν ποτέ από την Παρί στον έλεγχο του Φεβρουαρίου.

Έτσι, η Επιτροπή Ελέγχου απεφάνθη για αποκλεισμό της ομάδας από τα πλέι οφ, με την Παρί να έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση έως την Παρασκευή ενώ η εισήγηση προς την DNACG είναι υποβιβασμός τον Ιούνιο!

Η πλευρά της Παρί ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι λογιστικό και αναμένουν σχετικά έγγραφα από το Δήμο για να τακτοποιηθεί. Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη τωνπλέι οφ έχει ξεκινήσει…