ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κινητοποίηση αλληλεγγύης της ΕΣΑΠ για πλημμυροπαθείς

plimmires
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος με επιστολή του στα 12 ΤΑΑ μέλη της ΕΣΑΠ ζητάει την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, (μετά και από συννενόηση με το σωματείο ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου).

Η σχετική επιστολή

ΠΡΟΣ: TAA /ΜΕΛΗ ΕΣΑΠ

Αξιότιμοι φίλοι,

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική, (μετά και από συννενόηση με το σωματείο ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου, το οποίο πέρυσι ήταν ένα από τα 12 ΤΑΑ του συνεταιρισμού και ανήκε στην οικογένεια της Volley League, η ΕΣΑΠ  αποφάσισε να εκφράσει και έμπρακτα τη στήριξή της καλώντας όλα τα ΤΑΑ να συνδράμουν προσφέροντας αθλητικά και σχολικά είδη για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κουβέρτες, είδη καθαρισμού (απορρυπαντικά, μωρομάντηλα, κλπ).

Οι προσφορές θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της Volley League (Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά, ΟΑΚΑ /Κέντρο Αντισφαίρισης, Μαρούσι ) έως 15 Δεκεμβρίου 2017.

Η παράδοση θα γίνει σε συνεννόηση με το σωματείο σε ημέρα και ώρα που θα σας ανακοινωθεί, ώστε εφόσον επιθυμείτε να μπορείτε να παραβρεθείτε.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύημας στους αθλητές, τις οικογένειές τους,  τους συνεργάτες του σωματείου και στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, οι οποίοι ζουν μία άνευ προηγουμένου καταστροφή.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος

Π. Ταρνατόρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ