ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κιόση: «Τα αποτελέσματα μας αδικούν»

Κιόση: «Τα αποτελέσματα μας αδικούν»

Την απογοήτευση της για την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, χωρίς νίκη, εξέφρασε αρχηγός της εθνικής ομάδας Έλενη Κιόση, η οποία επεσήμανε και τα προβλήματα:

“Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι μας, σε μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε να κάνουμε έχοντας τα… λιγότερα δυνατά. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα κάπου μας αδικούν στο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ευχαριστημένη δεν μπορώ να είμαι, σίγουρα προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε πολύ καιρό στην διάθεση μας, ούτε ο προπονητής για να μας φτιάξει, ούτε εμείς για να είμαστε τελείως έτοιμες, αλλά ήρθαμε εδώ και προσπαθήσαμε.

Έστω και έτσι, ήρθαμε, δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σίγουρα υπάρχει στεναχώρια γιατί πραγματικά θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά τα πράγματα”.

Φλώρος: «Εξαρτάται από την ομοσπονδία»

“Για ακόμη ένα παιχνίδι ήμασταν ανταγωνιστικοί, ήμασταν κοντά σε όλα τα σετ, ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι παίζαμε με μια καλύτερη ομάδα” σχολίασε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος και σε ερώτηση για τον αν υπάρχει μέλλον στην Εθνική ομάδα των Γυναικών, είπε: “Αυτό δεν το ξέρω, δεν το ξέρω γιατί δεν έχει να κάνει με την θεωρία, έχει να κάνει με την ομοσπονδία και τι προγραμματισμό θα κάνει για τα επόμενα δυο χρόνια”.

Όσον αφορά την Ευαγγελία Μερτέκη του ΠΑΟ, η οποία είχε θετικό πρόσημο και σήμερα και ειδικά στο 1ο σετ, ανέφερε: «”Ήμασταν πολύ κοντά στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε και χάσαμε την αναμέτρηση. Μας πίεσαν αρκετά στην υποδοχή, προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο δεν μας βγήκαν αυτά που δουλέψαμε.

Γενικά στο δεύτερο τουρνουά πήγαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε εδώ στην Σλοβενία και με οδηγό αυτήν, θα συνεχίσουμε”.

Καλαντάτζε: «Στεναχωρημένη που δεν πήραμε νίκη»

Την πρώτη της συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά με την “γαλανόλευκη” έκανε και η Άννα Καλαντάτζε, η οποία ανέφερε για τον σημερινό αγώνα πως: “Είμαι στεναχωρημένη που δεν καταφέραμε να πάρουμε νίκη σε αυτά τα τρία παιχνίδια, γιατί όλα τα κορίτσια κάναμε μεγάλη προσπάθεια και ήμασταν άτυχες σε κάποια σημεία των αγώνων”.

Σε σχόλιο για την δική της πρώτη συμμετοχή με την Εθνική, είπε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την πρώτη μου επίσημη συμμετοχή με την Εθνική, ήταν το πρώτο τουρνουά που συμμετείχα. Μου δόθηκε χρόνος συμμετοχής από τον τεχνικό μας, προσπάθησα και εγώ από την πλευρά μου για το καλύτερο και εύχομαι στο μέλλον να εμφανιστώ ακόμα πιο έτοιμη ώστε να βοηθήσω την χώρα μας”.

Τέλος ο τεχνικός της Λευκορωσίας, Αλιαξάντρ Κλίμοβιτς, ανέφερε για τον αγώνα ότι: “Αυτό το παιχνίδι δεν σήμαινε τίποτα και για τις δυο ομάδες, ωστόσο η Ελλάδα έδειξε στην αρχή της αναμέτρησης πως θέλει να πάρει το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας μου και στην σημερινή νίκη, ωστόσο δεν είμαι ικανοποιημένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο”.