Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κυριακίδης: «Λάδι στη φωτιά» τα ΜΑΤ

Κυριακίδης: «Λάδι στη φωτιά» τα ΜΑΤ

Το φύλλο αγώνα της Μίρκας,  για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής Άρη-ΠΑΟΚ καταγράφει  τα όσα έγιναν στο ντέρμπι,τα οποία σύμφωνα με τον Κυριακίδη του Άρη,  θα μπορούσαν να αποφευχθούν, καθώς η αντίδραση των ΜΑΤ, λειτούργησε ως “λάδι στη φωτιά”.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές Δεληκωστίδη- Γεωργιάδη στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι,  στο 13-14 του β΄σετ υπήρξε συμπλοκή δύο ατόμων στην κερκίδα, η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύρραξη 14-15 ατόμων. Ακολούθησε η επέμβαση των ΜΑΤ, τα επεισόδια γενικέυτηκαν και στη ελέυθερη ζώνη του γηπέδου, όπου για την ασφάλεια των αθλητών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου, όπως κι έγινε μετά από 22 λεπτά. Στη συνέχεια οι διαιτητές έδωσαν τον απαιτούμενο χρόνο (5-7 λεπτά) στους αθλητές των ομάδων για ζέσταμα και αργότερα ολοκληρώθηκε κανονικά ο αγώνας.

Αναφερόμενος πάντως στα επεισόδια της Μίκρας ο αρχηγός του Άρη, Γιάννης Κυριακίδης τόνισε στο www.volleyplanet.gr  πως “στο γήπεδο υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα και ίσως με καλύτερη διαχείρηση της κατάστασης από την πλευρά των ΜΑΤ, να μην είχε γίνει το παραμικρό, αφού η επέμβαση των ΜΑΤ έγινε τη στιγμή που αποχωρούσαν οι οπαδοί και η αντίδραση των δυνάμεων καταστολής της Αστυνομίας, θα’ λεγα πως τη δεδομένμη στιγμή λειτούργησε ως “λάδι στη φωτιά”.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...