A2

Κοιτάζοντας το μέλλον

Κοιτάζοντας το μέλλον

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον και τις ακαδημίες της απέκτησε τις Χριστοδούλου, Ράντοβιτς και Κιορπέογλου όπου θα ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής του…

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων

Όπως κάθε χρόνο η Ελπίδα Αμπελοκήπων, εκτός από τις μεταγραφές της γυναικείας ομάδας, φρόντισε και για την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής με νεαρές και ταλαντούχες αθλήτριες, μέσα και έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ετσι, αποκτήθηκαν η διαγώνια Αναστασία Χριστοδούλου, γεννηθείσα το 2002, από τον Μίλωνα Γιαννιτσών, η ακραία Αλεξάνδρα Ράντοβιτς, γεννηθείσα το 2001, από τον Δημόκριτο Μυγδονίας και η κεντρικός Νίκη Κιορπέογλου, γεννηθείσα το 2001, από τον Παναθλητικό Συκεών.

Ελπίδα ευχαριστεί τον Μίλωνα Γιαννιτσών, τον Δημόκριτο Μυγδονίας και τον Παναθλητικό για την συνεργασία τους στην πραγματοποίηση των μεταγραφών, καλωσορίζει τις αθλήτριες στην οικογένεια του συλλόγου και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...