A2

«Κιτρινόμαυρα» διαρκείας με στόχο την άνοδο!

«Κιτρινόμαυρα» διαρκείας με στόχο την άνοδο!

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη με στόχο την ενίσχυση του τμήματος ώστε να ανέβει το τμήμα στην Α1.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη. Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία με μοναδικό στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α1.

Τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν και των 50 ευρώ, που όσοι τα αγοράσουν θα μπουν στη κλήρωση για μια οικογενειακή ασφάλεια ζωής από τον Ιδιωτικό Οργανισμό ΠαροχήςΥπηρεσιών Υγείας (Ι.Ο.Π.Υ.Υ), ο οποίος είναι ένας από τους υποστηρικτές της φετινής χρονιάς.

Τα εισιτήρια μπορεί να τα προμηθευτεί το κοινό από το κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης» (κάτω από τη Θύρα 3 του “Κλεάνθης Βικελίδης) τις απογευματινές ώρες, όπως και από το κυλικείο της Θύρας 3 κάθε μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το διαρκείας του γυναικείου τμήματος θα μπορεί ο κόσμος να μπαίνει δωρεάν και στους αγώνες του ανδρικού τμήματος».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...