ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κλιμάκιο της ΕΟΠΕ στις προπονήσεις των διεθνών

Κλιμάκιο της ΕΟΠΕ στις προπονήσεις των διεθνών

Παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Γιώργου Καραμπέτσου, του γενικού γραμματέα κ. Νεκτάριου Χαλβατζή, του τεχνικού διευθυντή κ. Περικλή Μπακοδήμου και του τεχνικού συμβούλου Εθνικών ομάδων. Κ. Τάκη Καβαλιεράκη, διεξήχθησαν τις δύο τελευταίες ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη, οι προπονήσεις των Εθνικών ομάδων κορασίδων, παίδων και εφήβων, σε Μολάους και Λουτράκι, αντίστοιχα.

Την Τρίτη, Έφηβοι και παίδες άκουσαν τις ευχές των διοικητικών παραγόντων της ΕΟΠΕ, κ. κ. Καραμπέτσου και Χαλβατζή, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους μάνατζερ και τους προπονητές των Εθνικών ομάδων και να ενημερωθούν για την πρόοδο της προετοιμασίας.

Την Τετάρτη, ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας κ. Περικλής Μπακοδήμος επισκέφθηκε τόσο τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Παίδων στο Λουτράκι όσο όμως και την Εθνική Κορασίδων που προπονείται στους Μολάους. Είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνται τα παιδιά και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι φροντίζουν για την φιλοξενία των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων. Δείτε σε video τις εντυπώσεις του κ. Περικλή Μπακοδήμου από την μονοήμερη επίσκεψη στις προπονήσεις των Εθνικών ομάδων.