Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κλήρωση Volleyleague με αποκαλυπτήρια ΕΡΤ

Κλήρωση Volleyleague με αποκαλυπτήρια ΕΡΤ

Η νέα χρονιά για την Volleyleague ξεκινά σήμερα (17:00) από το Μαρκόπουλο με την κλήρωση του πρωταθλήματος και του League Cup που θα πραγματοποιηθούν  τελικά με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα τα ευχάριστα της εκδήλωση θα έρθουν με την επισημοποίηση και ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ ΕΣΑΠ και ΕΡΤ, με την Ελληνική Τηλεόραση να αποτελεί τον νέο τηλεοπτικό πάροχο της Λίγκας…

Με τον πλέον αισιόδοξο τρόπο ξεκινά η φετινή χρονιά για την Volleyleague  από τον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου.

Εκεί όπου το απόγευμα η ΕΣΑΠ θα πραγματοποιήσει την φετινή κλήρωση του πρωταθλήματος , του League Cup και παράλληλα θα ανακοινώσει και την συνεργασία της με την ΕΡΤ που θα είναι το κανάλι που θα μεταδίδει τα παιχνίδια της κατηγορίας.

Μια σημαντική κίνηση για την Λίγκα η οποία μετά την λύση της συνεργασίας της με τη NOVA, φρόντισε να κλείσει ένα πολύ δυνατό deal με την ΕΡΤ που θα βάλει εκ νέου το βόλεϊ σε όλα τα σπίτια και θα βοηθήσει στην προβολή του.

Μια συμφωνία όπου η συμβολή του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη ήταν τεράστια και καθοριστική και μάλιστα η επισημοποίηση της θα γίνει παρουσία του στο Μαρκόπουλο.

Από εκεί και μετά στην σημερινή κλήρωση θα μπει και ο Παναθηναϊκός που δήλωσε συμμετοχή την τελευταία στιγμή ευχόμενος ωστόσο να προλάβει να «τρέξει» τους διακανονισμούς με τους πρώην αθλητές του και να καταφέρει να πάρει το «πράσινο» φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον επόμενο μήνα.