A2

Κωδικός Ηλυσιακός για τον Πορφύρα

Κωδικός Ηλυσιακός για τον Πορφύρα

Στο ντέρμπι κορυφής με τον δεύτερο Ηλυσιακό, το Σάββατο στο κλειστό «Σαλπέας»(20.00) για την 10η αγωνιστική του Α2 υποομίλου, της Α2 γυναικών ρίχνει το βάρος του ο Πορφύρας.  Ο πρωτοπόρος του ομίλου μετράει μέχρι στιγμής, 8 σερί τρίποντα με 24 βαθμούς και  24-1 σετ.

Στην τελευταία αναμέτρηση του, επικράτησε 3-1 στο κλειστό του Αιγάλεω της ομώνυμης ομάδας, και ο προπονητής του συλλόγου, Βασίλης Πανδής, σχολίασε στο Volleyplanet.gr: «Η νίκη μας στο Αιγάλεω ήταν σημαντική όπου είχαμε προβλήματα στην υποδοχή μας.  Από την άλλη η μαχητικότητα του Αιγάλεω και το χαμηλοτάβανο γήπεδο μας οδήγησαν να χάσουμε το πρώτο φετινό μας σετ. Ελπίζω αυτό  να μας βοηθήσει να ‘ξυπνήσουμε’ ενόψει των δύσκολων αγώνων που έχουμε με Ηλυσιακό και Πανιώνιο.»

Από την άλλη πλευρά η πασαδόρος της ομαδας, Τζίνα Ξαγοραράκη, σχολίασε επίσης στο Volleyplanet.gr:  «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου όπως είναι το Αιγάλεω που μας διατήρησε στην κορυφή και μας έδωσε ψυχολογία για το ντέρμπι με τον Ηλυσιακό στην έδρα  μας.»

Η διοίκηση του Πορφύρα επισημαίνει μέσω του μπλογκ της ομάδας ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί η είσοδος χωρίς εισιτήριο ( αξίας 3 ευρώ ) σε κανένα άλλον ή άλλη, εκτός των παιδιών και των κατόχων Καρτών Διαρκείας του Βόλεϊ του Πορφύρα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...