Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κοκίου: «Με πίστη και συγκέντρωση για τη νίκη»

Κοκίου: «Με πίστη και συγκέντρωση για τη νίκη»

Στην δύσκολη έδρα του Αίαντα Ευόσμου, δοκιμάζεται η Ηλιούπολη το απόγευμα του Σαββάτου (18.00) για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η αθηναϊκή ομάδα μετά την εντός έδρας ήττα απ΄ τον Άρη θέλει να ρεφάρει με το ανάλογο τρίποντο για να ανέβει στη βαθμολογία.

Πέρυσι μάλιστα ο ΓΣ είχε τραυματική εμπειρία από το κλειστό Ευόσμου, καθώς είχε «πληγωθεί» από το “δόρυ” του Αίαντα με 3-0.

Για το συγκεκριμένο ματς  το λίμπερο της Ηλιούπολης, Τόνια Κοκίου που στη φωτό βγάζει υποδοχή με ποδοσφαιρική προβολή και η προπονήτρια του συλλόγου, Δήμητρα Λυκογιάννη, σχολίασαν για το αυριανό ματς:

Τόνια Κοκίου: » Η αρχή του πρωταθλήματος έχει δείξει ότι φέτος η Α1 γυναικών είναι πολύ ανταγωνιστική. Έχουμε δει ήδη τις πρώτες εκπλήξεις σε αποτελέσματα και πιστεύω πως θα δούμε και άλλες. Η ομάδα μου βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό και δουλεύουμε και προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι και καλύτερες.

Το Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι που κλεινει μία δύσκολη εβδομάδα με συνεχόμενα και δυνατά παιχνίδια. Ο Αίας είναι μία μαχητική ομάδα, με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, που στην έδρα του παίζει πιο ελεύθερα. Αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλουμε τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να την πετύχουμε. Με πίστη στην τακτική μας και συγκέντρωση είμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρουμε.»

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Το ματς με τον Αίαντα θα είναι για εμάς άλλο ένα ντέρμπι, εκτός αυτή τη φορά απέναντι σε μια νεανική και πολύ μαχητική ομάδα. Εύχομαι να ξεπεράσουμε κυρίως την κούραση των 5 σετ της Τετάρτης και τον κακό μας εαυτό ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο.»

  • Η αποστολή της Ηλιούπολης θα μεταβεί αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη, με πρωινή πτήση του Σαββάτου.