LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Κοκκινάκης : «Δεν μας σέβονται σαν αθλητές»

Κοκκινάκης : «Δεν μας σέβονται σαν αθλητές»

Την αποδοκιμασία του για τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο League Cup αλλά και την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μενέλαος Κοκκινάκης….

Έστω και με…. πολλές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα, η αντίστροφη μέτρηση για τους ημιτελικούς του League Cup ξεκίνησε με τους «αιώνιους» του Ελληνικού βόλεϊ να προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ντέρμπι της Τρίτης.

Μια διοργάνωση που πέρασε από χίλια κύματα με την ακύρωσή της λίγες ημέρες πριν το πρώτο σερβίς του Final 4 στην Κύπρο και που τελικά θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα με τελικό παρουσία φιλάθλων μόνο μιας ομάδας.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στην διοργάνωση ήταν καυστικός, τονίζοντας πως με αυτά που διαδραματίστηκαν δεν σέβονται τους αθλητές, αλλά και τις ομάδες που αλλάζουν τελευταία στιγμή τον προγραμματισμό τους…

Ο διεθνής ακραίος των Πειραιωτών δήλωσε χαρακτηριστικά «Κατ αρχάς για εμένα αυτό δεν είναι σωστό από άποψης αθλητών και επαγγελματισμού. Δεν γίνεται αυτό να ανακοινώνεται μια εβδομάδα πριν. Μια εβδομάδα πριν μια ομάδα να μαθαίνει ότι δεν θα κατέβει σε μια διοργάνωση που είναι στόχος για αυτήν είναι πολύ σημαντικό να αλλάζουν μέρες τα παιχνίδια τελευταία στιγμή. Αυτό είναι πολύ άσχημο για εμάς τους αθλητές. Δείχνει ότι δεν μας σέβονται και πως δεν σκέφτονται για εμάς, γιατί στο κάτω -κάτω εμείς παίζουμε και εμάς πάνω απ’ όλα πρέπει να μας έχουν ενήμερους για το τι γίνεται».

Δουλειά του Ολυμπιακού οι τίτλοι

Όσο για τον ημιτελικό της Τρίτης ο Κοκκινάκης τόνισε πως δουλειά του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση τίτλων και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Δουλεία μας είναι να κερδίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι δουλειά του να παίρνει τίλους και να προσπαθεί για το καλύτερο πάντα. Αυτό θα κάνουμε και την Τρίτη απέναντι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα δώσουμε το 100% και μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μενέλαος Κοκκινάκης.