ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κοκκινάκης -Τακουρίδης : «Έτοιμοι για την πρόκριση»

Κοκκινάκης -Τακουρίδης : «Έτοιμοι για την πρόκριση»
Για την Εθνική ομάδα, τον αγώνα με το Λουξεμβούργο και τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ μίλησαν στον Δημήτρη Δραγώγια στην εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ» ο Μενέλαος Κοκκινάκης και ο Γιάννης Τακουρίδης.
«Η ομάδα προέρχεται από την επιτυχία των Μεσογειακών και από μια πολύ καλή προετοιμασία εδώ στην Αλεξανδρούπολη. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε με νίκη αύριο κόντρα στο Λουξεμβούργο για να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια που θα είναι και τα κρίσιμα. Και οργανωτικά και αγωνιστικά έχουμε κάνει βήματα προόδου. Έχει δουλέψει πολύ αυτή η ομάδα και παρά το γεγονός ότι χάσαμε προκρίσεις και περάσαμε δύσκολες στιγμές έχει έρθει η ώρα να προκριθούμε.  Είμαστε οικογένεια και πιστεύω ότι με την πρόκριση θα αλλάξουμε επίπεδο» σχολίασε ο Γιάννης Τακουρίδης.
Από την πλευρά του ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση. Δεν θα υποτιμήσουμε καμία ομάδα. Φαβορί είμαστε εμείς και η Σουηδία αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Η καλή Εθνική δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο στην Αλεξανδρούπολη με το Λουξεμβούργο. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και κίνητρο για να βγαίνουμε νικητές από το γήπεδο και αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε αγώνα».