ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κοκκινάκης : “Θα έρθει και η διάκριση”

Κοκκινάκης : “Θα έρθει και η διάκριση”

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης επανήλθε αυτό το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα, δίνοντας αρκετές λύσεις στον Κώστα Αρσενιάδη, ειδικά στην πίσω ζώνη που κλήθηκε να σηκώσει μεγάλο μέρος της υποδοχής.

Εσθονία, Ταλίν – Απεσταλμένος ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος

Ο διεθνής ακραίος, όπως και οι συμπαίκτες του, δεν ήταν ικανοποιημένος από το συνολικό απολογισμό της «γαλανόλευκης» στο World League.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα, είχαμε όμως σημαντικές ελλείψεις με τους τραυματισμούς των παιδιών. Η υπόλοιπη ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό. Ήμασταν και λίγο άτυχοι καθώς σε κάποιους αγώνες δεν μας έβγαινε σχεδόν τίποτα. Τουλάχιστον το τελευταίο παιχνίδι ήταν ένα πολύ καλό δείγμα των δυνατοτήτων μας», υπογράμμισε ο Κοκκινάκης.

«Η Εσθονία είναι μια πολύ καλή αντίπαλος, πολύ δυνατή. Ο Κασαμπαλής είναι ένα πολύ καλό ταλέντο. Ήρθε να μας βοηθήσει, πήρε τις εμπειρίες του όπως και ο Τσέλιος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Όλοι πιστεύουμε πολύ στην Εθνική και θεωρούμε ότι στο μέλλον κάτι θα μπορέσει να καταφέρει», πρόσθεσε.

Στον απολογισμό του κρατά «την καλή εμφάνιση με την Εσθονία αλλά και τις ήττες, που δεν ήταν καλές και δεν τις αξίζαμε, γιατί είναι ομάδες στα μέτρα μας, που μπορούμε να τις νικήσουμε. Δεν εμφανιστήκαμε πολύ έτοιμοι, είχαμε διαφορετικές συνθέσεις, τον τραυματισμό του Ζουπάνι και η προσαρμογή σε νέα δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν υποτιμούμε τις άλλες ομάδες, αλλά η Εθνική πλήρης και με σωστή προετοιμασία μπορεί να τις νικήσει κι αυτό πρέπει να κοιτάζουμε στο μέλλον.

Όσο για την επόμενη ημέρα; «Να δουλέψει μαζί η ομάδα, να παίξουμε πολλούς αγώνες για να δεθούμε και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει μια πολύ όμορφη διάκριση που θα τη χαιρόμαστε όλοι. Ανυπομονούμε να το ζήσουμε αυτό, θέλουμε να δουλέψουμε και να τα καταφέρουμε, αλλά όπως δείχνουν τα αποτελέσματα και οι καταστάσεις χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμη. Την έχουμε και θα παλεύουμε κάθε στιγμή που είμαστε με την Εθνική ομάδα να τιμάμε τη χώρα μας, ελπίζοντας για το καλύτερο».