ΔΙΕΘΝΗ

Οι «Κόκκινοι διάβολοι» στα ημιτελικά

Οι «Κόκκινοι διάβολοι» στα ημιτελικά

Τεράστια νίκη πανηγύρισε στην Πολωνία το Βέλγιο καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» του Βίταλ Χεϊνεν επικράτησαν 3-0 της Ιταλίας και σφράγισαν το εισιτήριο της πρόκρισης προς τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Βελγίου στα γήπεδα της Πολωνίας συνεχίζονται… Οι «κόκκινοι» φρόντισαν να κάνουν μια ακόμη υπέρβαση και να ρίξουν στο… καναβάτσο την Ιταλία και με το 3-0 (25-21, 25-11, 25-23) να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού.

Με μαέστρο τον Ματίας Βάλκιερς που αγωνίστηκε κανονικά σε όλο το παιχνίδι και κορυφαίους τους Βαν Ντεν Ντρίες και τον Ντερό με 12 και 16 πόντους φρόντισαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους απέναντι σε μια Ιταλία που με το 25-11 του δεύτερου σετ απογοήτευσε και τον πλέον φανατικό της φίλαθλο.

Το Βέλγιο παρά τα μέτρια ποσοστά του στην υποδοχή είχε εξαιρετικό μπλοκ (14-4)  και απλά φρόντισε να εκμεταλλευθεί τα πολλά λάθη των Ιταλών –συνολικά 31- αφού μόνο από τα χαμένα σερβίς έδωσε 18 πόντους!!!

Στον ημιτελικό του Σαββάτου το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει την Ρωσία με στόχο μια ακόμη νίκη και μια ακόμη επιτυχία που θα την φέρει στον τελικό