A2

Κόνιαρη: «Ένεση ηθικού η νίκη μας με Ηλυσιακό»

Κόνιαρη: «Ένεση ηθικού η νίκη μας με Ηλυσιακό»

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της  σεζόν πέτυχε ο ΖΑΟΝ, στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ηλυσιακό για την 11η αγωνιστική του Α2 υποομίλου της Α2 κατηγορίας.

Η αθλήτρια-σύμβολο και αρχηγός του συλλόγου, Έλλη Κόνιαρη που με το φοβερό πάθος της και θέληση που έβγαλε ,  συνέβαλλε τα μέγιστα μαζί  με τις  συμπαίκτριες  της , ώστε να γίνει  η επική ανατροπή από 2-1 σετ σε 2-3, σχολίασε στο Volleyplanet.gr:

«Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, για αυτό παίξαμε με πάθος. Η νίκη ήταν για εμάς μια ένεση ηθικού και ταυτόχρονα μας κράτησε κοντά στο στόχο της τριάδας. Ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε καλό βόλεϊ για να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό που είναι μία ομάδα που δύσκολα χάνει στην έδρα της.

Το καλό σέρβις και το μπλοκ ήταν τα όπλα μας σε αυτό το παιχνίδι. Καταφέραμε να δυσκολέψουμε την υποδοχή του Ηλυσιακού, ώστε να μην μπορούν να εκδηλώσουν την επιθέσεις τους  όπως ήθελαν. Ήμασταν διαβασμένες και κρατήσαμε την τακτική μας σε όλο το παιχνίδι.

koniari-blami-mazi-345677777

Αυτό που μας ευχαρίστησε περισσότερο ήταν το γεγονός, πως η ομάδα είχε διάρκεια και υπομονή και μπόρεσε να ανταποκριθεί στα κρίσιμα σημεία, πράγμα που δεν συνέβη στην προηγούμενο ματς με το Αιγάλεω.

Πλέον με αυτή τη νίκη κερδίσαμε εκτός από τους βαθμούς, ψυχολογία και ηρεμία και  θα μπορέσουμε να ανασυγκροτηθούμε, να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και να παλέψουμε δυνατά έναν ολόκληρο γύρο που απομένει αφου τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.»

ΖΑΟΝ blami megalo time-3456

Μπλάμη: «Μίλησε η ψυχή της ομάδας».

Για την σπουδαία απόδραση του ΖΑΟΝ από τα Ιλίσια, μίλησε και η αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας,  η προπονήτρια του ZAON, Πηνελόπη Μπλάμη η οποία ενέπνευσε και  καθοδήγησε εξαιρετικά από τον πάγκο τις αθλήτριες της , ώστε να φτάσουν στην μεγάλη  νίκη-ανατροπή, δήλωσε στο Volleyplanet.gr:  «Για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη μίλησε η ψυχή των κοριτσιών.  Ξέραμε ότι ήταν ένα κομβικό ματς  για μας μετά την κακή εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω, όπου χρειαζόμαστε πάση θυσία νίκη.

Αγωνιστήκαμε πολύ δυνατά αποφασιστικά, βγάλαμε πολύ ενέργεια και πάθος στο γήπεδο. Όπλο μας ήταν το μπλοκ που μας βοήθησε καθοριστικά για να κάνουμε την ανατροπή.

Παράλληλα  είχαμε διάρκεια στην απόδοση μας, συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία των σετ και αποφύγαμε τα αβίαστα λάθη, ειδικά στο ται μπρέικ που και οι δύο ομάδες , τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

Με το δίποντο αυτό μείναμε σε επαφή με την τριαδα της κορυφής, ανεβήκαμε ψυχολογικά  και θα μπορέσουμε  προετοιμαστούμε κατά τη διάρκεια της  διακοπής  με ηρεμία για τον δεύτερο γύρο που ελπίζω ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...