Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κωνσταντινίδης : «Να σπάσουμε την έδρα του Ολυμπιακού»

Κωνσταντινίδης : «Να σπάσουμε την έδρα του Ολυμπιακού»

Να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού και να ξεκινήσει νικηφόρα τους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος που θα του δώσει πλεονέκτημα τίτλου έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ στον 1ο τελικό του Ρέντη ο λίμπερο των «ασπρόμαυρων» Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση από την πρόκρισή τους επί του Παναθηναϊκού μπαίνουν στους τελικούς οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο λίμπερο του Δικεφάλου του Βορρά, Δημήτρης Κωνσταντινίδης με δηλώσεις του για τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε πως είναι έτοιμοι να σπάσουν την έδρα των «ερυθρολεύκων» και να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Εβρίτης άσος του ΠΑΟΚ τόνισε  «Πραγματοποιήσαμε μια εξαιρετική εμφάνιση στη σειρά των ημιτελικών και καταφέραμε να ξεπεράσουμε εύκολα το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Αυτό είναι μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια!

Από εδώ και πέρα ξεκινάει το καλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος…. ο τελικός! Ο ΠΑΟΚ, την τελευταία διετία, είναι δυο φορές πρωταθλητής και θέλουμε να υπερασπιστούμε αυτόν τον τίτλο. Το πρώτο παιχνίδι μέσα στου Ρέντη είναι πολύ σημαντικό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, προκειμένου να σπάσουμε την έδρα.

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα κάνει το Παλατάκι να “φλέγεται” στο 2ο παιχνίδι και θα μας δώσει το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Οι φίλαθλοί μας, έχουν στηρίξει την ομάδα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Θέλουμε την παρουσία τους και σε αυτά τα ματς, ώστε βήμα-βήμα να πετύχουμε το στόχο μας».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...