Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Κωνσταντινίδου στην ομάδα της καρδιάς της

Η Κωνσταντινίδου στην ομάδα της καρδιάς της

Επιστροφή στα πάτρια για την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου… Η 23χρονη διεθνής πασαδόρος μετά τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της στον Άρη με την ίδια να δηλώνει χαρούμενη που θα αγωνιστεί στην ομάδα της καρδιάς της βάζοντας στόχο την 4άδα για τη νέα σεζόν.

Έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της δηλώνει η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου που μετά το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Η 29χρονη πασαδόρος έχοντας επιστρέψει από την Αμερική με όνειρα και φιλοδοξίες είχε λιγοστές συμμετοχές στην ομάδα του Πειραιά και η μεταγραφή της στον Άρη αποτέλεσε για την ίδια ότι καλύτερο στην καριέρα της.

Μια ομάδα που όπως δήλωσε είναι η ομάδα της καρδιάς της και ήρθε για να μείνει. Η διεθνής πασαδόρος στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα. Από μικρή έρχομαι στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης μαζί με τον πατέρα μου , καθώς υποστηρίζω την ομάδα του Άρη.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα με υγεία και κάθε επιτυχία. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό το κάνει ταυτόχρονα και πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω η ομάδα του Άρη θα είναι σίγουρα στην πρώτη τετράδα . Ήρθα στον σύλλογο που αγαπάω με σκοπό να μείνω».

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή πασαδόρο, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Η Κωνσταντινίδου είναι γεννημένη στις 16/09/1996 και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών, ενώ την φετινή χρονιά αγωνιζόταν στο σύλλογο του Ολυμπιακού.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή, ενώ ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που πήγαν στην Αμερική αγωνιζόμενη για το Πανεπιστήμιο του Τέξας και σπουδάζοντας ειδική αγωγή.

ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...