Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κοντά σε Μουστακίδη ο ΠΑΟΚ

Κοντά σε Μουστακίδη ο ΠΑΟΚ

Ο Σάκης Μουστακίδης είναι όπως όλα δείχνουν ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γιούρι Φιλίποφ στον πάγκο του ΠΑΟΚ. καθώς ο Θρακιώτης τεχνικός βρίσκεται εδώ και καιρό στις βλέψεις της “ασπρόμαυρης” διοίκησης.

Αποφασισμένοι να κλείσουν άμεσα το κεφάλαιο προπονητή είναι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ καθώς ο χρόνος περνά και οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινάνε σύντομα…

Ο Σάκης Μουστακίδης έχοντας παραιτηθεί πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, είναι ελεύθερος και μένει να δούμε αν αυτή τη φορά οι επαφές των δύο πλευρών έχουν αίσιο τέλος μετά το περσινό “ναυάγιο”.

Θυμίζουμε πως ΠΑΟΚ και Μουστακίδης, μετά την περσινή αποδέσμευση του Στάνκου, είχαν έρθει πολύ κοντά στο deal, όμως προσωπικοί λόγοι του Αλεξανδρουπολίτη τον ανάγκασαν να παραμείνει στην πόλη του Εβρου.

Σήμερα με τα μέχρι τωρα δεδομένα και με τον ΠΑΟΚ να έχει βασική του πρωτεραιότητα Έλληνα τεχνικό, ο Μουστακίδης αποτελεί το φαβορί, την ίδια στιγμή που ελεύθεροι στην αγορά βρίσκονται και οι Δεληκώστας, Δρίκος, και Αρσενιάδης.