Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κοντά σε Νικηφορίδη –Χατζόπουλο η ΑΕΚ

Κοντά σε Νικηφορίδη –Χατζόπουλο η ΑΕΚ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στέλιου Νικηφορίδη αλλά και του Δημήτρη Χατζόπουλου βρίσκεται η ΑΕΚ σε μια τελευταία προσπάθειά να καταφέρει να καλύψει τα κενά που έφεραν οι αποχωρήσεις των ξένων παικτών αλλά και των Κατσανεβάκη-Πέτρογλου

Στην ΑΕΚ μπορεί η κατάσταση να παραμένει δύσκολη, ωστόσο γίνονται κινήσεις προκειμένου να καταφέρει να ορθοποδήσει και να βρει τον δρόμο της ιδίως στους επόμενους δύσκολους αγώνες.

Τα πρώτα ονόματα που θα ανακοινωθούν από την Ένωση είναι αυτά του Νικηφορίδη και Χατζόπουλου καθώς έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και αναμένεται να προστεθούν άμεσα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Στέλιος Νικηφορίδης είχε ξεκινήσει την χρονιά στον Άρη, ωστόσο σύντομα αποχώρησε και έμεινε ελεύθερος. Η αξία του διεθνή είναι αδιαμφισβήτητη και η εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους «κιτρινόμαυρους» να σώσουν την χρονιά.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Χατζόπουλο η διοίκηση και ο ίδιος είναι κοντά στο να συμφωνήσουν και έτσι ο νεαρός κεντρικός από την Αλεξανδρούπολη να ξαναφορέσει την φανέλα με τα «κιτρινόμαυρα».

Φανέλα που φόραγε πέρσι και κατέκτησε στον Έβρο το League Cup και μάλιστα η γενικότερη παρουσία του στην Α1 τον ανέδειξε ως Rookie Of The Years παραλαμβάνοντας πριν λίγες ημέρες στην εκδήλωση της Nova.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...