Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κορέα καλεί Σεπέδα!

Κορέα καλεί Σεπέδα!

Ο Ρολάντο Σεπέδα, που για μια ακόμη φορά ήταν βγαλμένος από κάποιο τελικό… Ολυμπιακών αγώνων, αφιέρωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενώ προανήγγειλε ότι θα δοκιμαστεί σε ομάδα της Κορέας και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την επιστροφή του ή όχι και πάλι στη Θεσσαλονίκη…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σουπερ Κουβανού στη Volleyleague ο οποίος με 28 πόντους «καθάρισε» τον τελικό και μέθυσε από το νέκταρ του τίτλου:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου! Είμαι πανευτυχής! Είναι ο πρώτος μου μεγάλος τίτλος σε επίπεδο συλλόγων και είναι πραγματικά ξεχωριστός για μένα. Είχα πει ότι δεν θα γυρίσω στην πατρίδα μου χωρίς το τρόπαιο του πρωταθλητή και αυτό θα κάνω.

Είναι το καλύτερο φινάλε για τη φετινή χρονιά. Μας μένει μία γλυκιά γεύση. Αξίζαμε να πάρουμε τον τίτλο, παλέψαμε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα καταφέραμε», είπε ο Κουβανός διαγώνιος και πρόσθεσε:

«Ό,τι και να πω για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, θα είναι λίγο… Το τρόπαιό μας είναι αφιερωμένο σ’ αυτούς, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα είχαμε κερδίσει απόψε. Η ενέργεια και η δύναμη που μας έδωσαν στα δύσκολα σημεία, ήταν πολύ σημαντικά στοιχεία για να μπορέσουμε να ‘γυρίσουμε’ το παιχνίδι. Ίσως δείχνουν υπερβολικό πάθος και… τρελαίνονται στις εξέδρες, αλλά είναι καταπληκτικό το να παίζεις μπροστά τους, σ’ αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν!»

“Θα δοκιμαστώ στην Κορέα”

Αναφερόμενος στη χρονιά που έκλεισε, αλλά και στο τι επιφυλάσσει το μέλλον, ο Σεπέδα είπε:

«Αυτό που κρατώ από τη φετινή σεζόν, είναι η πολύ μεγάλη βοήθεια που είχα από τους συμπαίκτες μου και από τους προπονητές μου, που με στήριξαν με κάθε τρόπο και με έκαναν καλύτερο παίκτη. Τους ευχαριστώ πολύ όλους! Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, λόγω της γλώσσας, αλλά σιγά – σιγά ήρθε η προσαρμογή και μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ του χρόνου.

Προς το παρόν έχω άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού θα δοκιμαστώ στην Κορέα και κατόπιν θα ενσωματωθώ στην Εθνική Κούβας για να παίξουμε στο Παγκόσμιο Λιγκ και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι στο μέλλον θα μου άρεσε πολύ να ξαναφορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να παίξω πάλι μπροστά σ’ αυτό τον κόσμο».