ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Κορυφαίοι αθλητές στον ΑΟ Αγ.Στεφάνου

Κορυφαίοι αθλητές στον ΑΟ Αγ.Στεφάνου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης με θέμα «Πρωταθλητισμός και Αθλητικό Ιδεώδες» με τη συμμετοχή μερικών από τους σπουδαιότερους αθλητές της χώρας μας.

ag-stefanos-02222

Στη διάλεξη συμμετείχαν ο Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης Κολύμβησης),ο ΠερικλήςΙακωβάκης(Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου), ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης (Πανευρωπαϊκος Πρωταθλητής Πετοσφαίρισης) και η κ. Αφροδίτη Μέντζου (Αθλητική Διατροφολόγος της Εθνικής Ομάδας Στίβου) με συντονιστή τον Γιάννη Φάκα-τεχνικό διευθυντή του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε προβολή βίντεο από τις σπουδαιότερες στιγμές στην πορεία των αθλητών, με το ακροατήριο να συγκινείται και  να ενθουσιάζεται  με το πάθος και τις όμορφες στιγμές των αθλητών.

ag-stefanos-03333

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε θέματα του αθλητισμού, όπως ο πρωταθλητισμός σε νεαρές ηλικίες, ο ρόλος της οικογένειας, η διατροφή των αθλητών κ.α.. και διηγήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικές τους εμπειρίες. Ακολούθησε δημόσια συζήτηση με αθλήτριες, γονείς και προπονητές.

Στην διάλεξη παρευρέθηκαν: o κ. Διονύσης Ζαμάνης-Δήμαρχος Διονύσου, ο κ. Στέλιος Κοροβέσης-Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής,ο κ. Κοκμοτός Βασίλης-Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κ. Πασπάλας Τάσος-Ταμίας της ΕΟΠΕ, ο κ. Περικλής Μπακοδήμος-Γενικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ, ο κ. Ράικος Δημήτρης-Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Καϊμάς Δημήτρης-δημοσιογράφος της ΕΡΤ, κ.α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγ. Στεφάνου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους συμμετέχοντες αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να έχει «ψηλά τον πήχη» και να παρέχει στις αθλήτριες του συνεχή επιμόρφωση υψηλού επιπέδου από τους καλύτερους στο χώρο.