Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κορυφαίος ο Λέσκοφ

Κορυφαίος ο Λέσκοφ

Η εξαιρετική εμφάνιση του Μάρτιν Λέσκοφ στο Ζηρίνειο οδήγησε τον Φοίνικα Σύρου στη νίκη επί της Κηφισιάς και τον Μολδαβό πασαδόρο στον τίτλο του MVP της 5ης αγωνιστικής…

Η επιστροφή του Μάρτιν Λέσκοφ στην Ελλάδα συνδυάστηκε με χαμόγελα και επιτυχίες καθώς ο έμπειρος πασαδόρος δεν άργησε να κατακτήσει την πρώτη του ατομική διάκριση.

Ο Μολδαβός παρά τα προβλήματα υποδοχής της ομάδας του στο χαμηλοτάβανο Ζηρίνειο φρόντισε να μοιράζει το παιχνίδι υποδειγματικά και να φύγει στο τέλος με τη νίκη έχοντας 3 άσους και 2 μπλοκ.

Ο Λέσκοφ είναι γεννημένος στις 26 Απριλίου 1990 και έχει ύψος 1.90. Αγωνίζεται για πρώτη σεζόν στον Φοίνικα αλλά για δεύτερη στην Ελλάδα καθώς στις 12 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και το τέλος της σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Ορεστιάδα.

Τη σεζόν 2017-18 ήταν στη γαλλική Νανσί, ενώ έχει αγωνιστεί και στο ρουμανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Ζαλάου (2015-16) και στην Κονστάντα (2011-13).

Λέσκοφ : «Κίνητρο για εμένα η διάκριση»

O Mαρίν Λέσκοφ δήλωσε: «Είναι μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Ευχαριστώ πολύ για αυτή τη διάκριση. Δεν το περίμενα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο κάθε μέρα. Αυτός ο τίτλος δεν είναι μόνο δικός μου. Ανήκει σε όλη την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και τους συνεργάτες. Χωρίς την ομάδα δεν θα μπορούσα να το επιτύχω αυτό.

Δουλεύουμε μέρα με τη μέρα για να γίνουμε καλύτεροι, να κερδίζουμε τους αγώνες και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Την διάκριση αυτή την λαμβάνω σαν ομαδική, είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό είναι ένα ακόμα κίνητρο για μένα.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στην οικογένεια μου και στους κοντινούς ανθρώπους της ζωής μου που με στηρίζουν καθημερινά. Και στους ανθρώπους της Σύρου που αγαπάνε και υποστηρίζουν την ομάδα συνεχώς».

Η DREAM TEAM 5HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Μαρίν Λέσκοφ (Μολδαβός πασαδόρος – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Γιώργος Τζιουμάκας (Α.Ε.Κ.)

Ακραίοι: Ζένια Γκόρτσανιουκ (Π.Α.Ο.Κ.), Κριστιάνο Ολιβέιρα (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός)

Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς (Α.Ε.Κ.)

Κεντρικοί: Αλέξανδρος Χήρας (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-19

1η αγωνιστική: 21 Νοεμβρίου 2018

2η αγωνιστική: Αλέξανδρος Ράπτης (Ακραίος – Παναθηναϊκός Α.Ο.)

3η αγωνιστική: Μάκης Κανέλλος (κεντρικός – ΑΕΚ)

4η αγωνιστική: Γκάβιν Σμιτ (Καναδός – διαγώνιος – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

5η αγωνιστική: Μαρίν Λέσκοφ (Μολδαβός πασαδόρος – Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)