Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κορυφαίος όλων ο Ράπτης

Κορυφαίος όλων ο Ράπτης

Το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό και την Volleyleague μπορεί να μην συνδυάστηκε με νίκη, ωστόσο ο Αλέξανδρος Ράπτης με την εξαιρετική απόδοσή που είχε φρόντισε να καταπλήξει τους πάντες και να κερδίσει δικαίως τον τίτλο του MVP της 2ης αγωνιστικής.

Η εντυπωσιακή παρουσία του 18χρονου Αλέξανδρου Ράπτη στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων» έγραψε ιστορία στον θεσμό των MVP, καθώς ο Πατρινός ακραίος αν και ηττημένος κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του κορυφαίου της 2ης αγωνιστικής.

Μια διάκριση που μπορεί στο εξωτερικό να μην προκαλεί αίσθηση, αλλά που βλέπουμε για πρώτη φορά στην 20χρονη παρουσία των ατομικών διακρίσεων στην Volleyleague.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης αν και…. πρωτάρης κολύμπησε  με το «καλημέρα» στα βαθιά και με 21 πόντους (18/31 επιθέσεις), 2  μπλοκ,1 άσο και  64% στην υποδοχή (12% άριστες) ήταν το… βαρύ πυροβολικό της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα το δικό του σερβίς και ο άσος που δεν μέτρησε στο 12-11 ήταν αυτό προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες της ομάδας του και τον μετέπειτα «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων..

Ο Δημήτρης Ράπτης αναφερόμενος στην εμφάνισή του και το βάπτισμα του πυρός στην Volleyleague τόνισε «Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα του ματς, παρότι δεν ήταν οι οπαδοί μας αφού ήταν μας ειδικής διαχείρισης. Τα παιδάκια και οι αθλήτριες ήταν σε κάθε πόντο και σε κάθε ενέργεια μαζί μας ενώ παράλληλα ήταν και με το ωραίο θέαμα Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλάξαμε πολλά και έχουμε δεθεί σαν ομάδα.

Ίσως είχαμε παραπάνω άγχος. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και αυτό βγαίνει πλέον. Όπως είπε και ο Χαράλαμπος (Ανδρεόπουλος) εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και αυτό θα φανεί και στη συνέχεια αφού θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα πηγαίνουμε για νίκη οπουδήποτε και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Για τον πόντο τα είδαμε και τα είπαμε όλα. Θα αφιέρωνα την εμφάνιση που έκανα ή τη νίκη που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει στον προπονητή και τους συμπαίκτες μου καθώς και στην οικογένεια μου που δεν μπορούσαν να έρθουν από την Πάτρα και είδαν το ματς από την τηλεόραση».

Η DREAM TEAM 2HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Αλέξανδρος Ράπτης (Ακραίος – Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Πασαδόρος: Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίοι: Κριστιάνο Ολιβέιρα (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Ανέστης Δαλακούρας (Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνή)

Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Π.Α.Ο.Κ.)

Κεντρικοί: Μαγκαλάες Γκλαντσόουν (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...