ΔΙΕΘΝΗ

Κορυφαίος Προπονητής ο Μιχαϊλοβιτς

Κορυφαίος Προπονητής ο Μιχαϊλοβιτς

Μια ακόμη σημαντική διάκριση στην πολυετή καριέρα του έλαβε στην Σερβία ο Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς, καθώς η εφημερίδα Glas Podrinja τον ανέδειξε πρόσφατα ως Κορυφαίο Προπονητή του 2018 από το Πόντριγιε που εργάζεται στο εξωτερικό.

Ο Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς μπορεί να εργάζεται επί σειρά ετών μακριά από την Σερβία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η δουλειά και το έργο του δεν εκτιμάτε από τους Σέρβους και μάλιστα από τους συμπολίτες της ιδιαίτερης πατρίδας του…

Ο γεννημένος στην πρωτεύουσα του Πόντριγιε, Σάμπατς, Μιχαϊλοβίτς αποτέλεσε για την Glas Podrinja το τιμώμενο πρόσωπο της φετινής χρονιάς καθώς του απένειμε το βραβείο του Κορυφαίου προπονητή από την περιοχή που εργάζεται στο εξωτερικό. Μια πολύ ξεχωριστή βράβευση για τον Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς ο οποίος την φετινή χρονιά βρίσκεται στο Ντουμπαϊ έχοντας αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Shabab Al Ahli.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση απονομής των βραβείων, ωστόσο αναφερόμενος στην βράβευσή του από την Glas Podrinja τόνισε στο Volleyplanet “Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για το βραβείο αυτό γιατί έρχεται από την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η βράβευσή μου αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί έρχεται μετά από 28-29 χρόνια που βρίσκομαι εκτός Σάμπατς και παρά τις διακρίσεις και τα όποια μετάλλια έχω κερδίσει με τις ομάδες, είναι πάντα ξεχωριστό όταν σε βραβεύουν στην πόλη σου”.

Η Glas Podrinja με έτος ίδρυσης το 1944 είναι μια από τις πλέον ιστορικές εφημερίδες της Σερβίας διοργανώνοντας με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία 61 χρόνια τα βραβεία των Κορυφαίων του Πόντριγιε. Βραβεία που έχουν έχουν αντέξει στον χρόνο, έχουν γίνει θεσμός και θεωρούνται από τα κορυφαία στον Σερβικό αθλητισμό.