ΔΙΕΘΝΗ

Η κορυφή ταιριάζει στους Εβρίτες!

Η κορυφή ταιριάζει στους Εβρίτες!

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν με τις ομάδες τους σε Αυστρία και Γερμανία οι δύο πρώην άσοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ανέστης και Κώστας Δαλακούρας.

Για τον διεθνή Ανέστη Δαλακούρα η προέλαση στην αυστριακή λίγκα συνεχίστηκε και την 7η αγωνιστική, καθώς στο Γκρατς η αήττητη AICH DOB Ποζογίλνιτσα  “άλωσε” με 3-0 (25-22, 25-24, 25-15) και την έδρα της UVC Holding Graz.

posojilnica

Τοπ σκόρερ και κορυφαίος του αγώνα με 12 πόντους αναδείχθηκε  χάρις σε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση ο Έλληνας διεθνής από τον Έβρο, αφού οι συμπαίκτες του Μλινιατσικ και Μένερ έμειναν στους 11 πόντους.

Κι αν με στη σύνθεσή της η αυστριακή ομάδα με έναν Αλεξανδρουπολίτη φιγουράρει αήττητη με 21 βαθμούς και ένα ματς περισσότερο από τη 2η Χίπο Τιρόλ (15β), φανταστείτε πόσο δύσκολο ήταν να χάσει στη Γερμανία η Μίτελντόιτσλαντ, έχοντας δύο Εβρίτες, έναν στο γήπεδο και έναν στην… κερκίδα!

Ο λόγος φυσικά για τον άσο της γερμανικής ομάδας, Κώστα Δαλακούρα που στο 9ο φετινό αγώνα του πρωταθλήματος Α2 Γερμανίας πανηγύρισε χθες με 3-0 (25-17, 25-20, 25-23) στο Γκράντζέε την εκτός έδρας νίκη της Μίτελντόιτσλαντ επί της Λίντοβ, έχοντας στο πλευρό τον “κολλητό” πρώην συμπαίκτη στον Εθνικό Αλεξανδρούπολη  και διεθνή άσο της πολωνικής Κούπρουμ, Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Κώστα Δαλακαούρα βρέθηκε πλέον με 23 βαθμούς μόνη πρώτη στην βαθμολογία, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τη δεύτερη TSV Γκίζεν.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...