Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Κορίτσια στον ήλιο»!

«Κορίτσια στον ήλιο»!

Σκηνές από τη γνωστή Ελληνική ταινία στην δεκαετία του ‘60 του διάσημου σκηνοθέτη Βασίλη Γεωργιάδη, “Κορίτσια στον ήλιο”, με τον αείμνηστο Γιάννη Βόγλη να φωνάζει  στην καλλονή της εποχής, Ανν Λόμπεργκ, «Στάσου μύγδαλα», θύμισε μια πρόσφατη προπόνηση των Μακεδόνων Αξιού!

Makedones oles mazi ammo-45678

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νεοφώτιστης ομάδας στην Α1, οι αθλήτριες του συλλόγου των Κυμίνων, δοκίμασαν προπόνηση στην άμμο και κάτω από τον καυτό ήλιο , υπό την καθοδήγηση του σπουδαίου γυμναστή, Νίκου Στυλιανίδη και του βοηθού του, πανελλήνιου πρωταθλητή στο μήκος, Αντώνη Στυλιανιδη.

Τα κορίτσια έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης και προσαρμογής ενώ στο τέλος μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Μανώλη Σκουλικάρη, χαλάρωσαν με beach volley.

makedones ammo-34567

“ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ”…προετοιμασία

Τη συνεργασία με το γνωστό γυμναστήριο της συμπρωτεύουσας, “ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ”, ανακοίνωσε οη διοίκηση της ομάδας του Αξιού, με την οποία αναφέρει:

«Η Διοίκηση των Μακεδόνων Αξιού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με το γυμναστήριο “ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ”. Τα κορίτσια μας, στα πλαίσια της ολοκληρωμένης και όσο το δυνατό καλύτερη εκγύμνασή τους, θα παρακολουθούν εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστικής, κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του γυμναστηρίου, υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών. Ευχαριστούμε πολύ το γυμναστήριο έν δυνάμει για την προσφορά του αυτή και την πολύτιμη συμβολή του συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας μας!»