ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ήταν όλοι δίπλα στην Εθνική!

Ήταν όλοι δίπλα στην Εθνική!

Αν το ΔΑΚ Άργους είχε μεγαύτερη χωρητικότητα θα ήταν και πάλι γεμάτο αφού άπαντες αγκάλιασαν την διοργάνωση του προκριματικού ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων. Σημαντικές και οι παρουσίες της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο προπονητής των Ρώσων, Αντρέι Νόζντριν το είπε ξεκάθαρα “η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες ήταν μοναδική”! Και πώς να μην ήταν αφού στο κλειστό δεν έπεφτε καρφίτσα και το… κοινό συμμετείχε με την ψυχή του στην προσπάθεια εμψύχωσης των διεθνών μας ενώ στο τέλος την καταχειροκρότησε!

Υψηλές παρουσίες 

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς στις κερκίδες του ΔΑΚ βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος και ο Γενικός Γραμματέας, Νεκτάριος Χαλβατζής, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ Λευτέρης Κογκαλίδης και Άγγελος Κυριακίδης.

Δίπλα στην προσπάθεια της Εθνικής μας ο Γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Χρήστο Νέστορα. Ο Αντιπεριφερειαρχης Π.Ε. Αργολίδας Τασος Χειβιδόπουλος και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σιδέρης Βασίλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών. «Παρών» και ο πρόεδρος του ΔΑΚ Άργους Γιάννης Νώτης, καθώς επίσης και ο βουλευτής Αργολίδας και πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας.

Για δεύτερη μέρα στις κερκίδες, ο τέως πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Πελοποννήσου Κώστας Βλάσσης αλλά και ο Θανάσης Μαργαρίτης.

timitikiplaketa_dimarxosKamposos

Τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Καμπόσο

Πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης Ελλάδας-Ρωσίας, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος απένειμε τιμητική πλακέτα στο δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο για τη συνεισφορά του ιδίου και της πόλης στη διοργάνωση του προκριματικού ομίλου του ερυωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων.

Συναδινός: «Το βόλεϊ έδειξε και σήμερα ότι έχει μέλλον»

xeividopoulos_synadinos

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο αφού έδωσε συγχαρητήρια στους διεθνείς μας για την προσπάθεια, δήλωσε: «Όπως πάντα το βόλεϊ όπου κι αν πηγαίνει γίνεται κάτι ανάλογο με αυτό που ζήσαμε και σήμερα. Αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα που απολαύσαμε σήμερα στο Άργος την είχαμε δει πέρσι στη Μεγαλόπολη και στην Κοζάνη και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί, όπως είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ ειναι λαμπρό».

Και ολοκλήρωσε επισημαίνοντας: «Το έχουμε ξαναπεί ότι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού είναι στην περιφέρεια. Χωρίς διάθεση υποτίμησης της δουλειάς που γίνεται στα μεγάλα αστικά κεντρα, στην περιφέρεια τα παιδιά έχουν περισσότερες δυνατότητες να αθληθούν και πρέπει η προσπάθεια που κάνουμε για την ενίσχυση του αθλητισμού στην περιφέρεια να συνεχιστεί…».

Χειβιδόπουλος: «Συμφωνήσαμε με τον κ. Καραμπέτσο για εκτενέστερη συνεργασία»

Από τη μεριά του, ο Αντιπεριφερειαρχης Π.Ε. Αργολίδας Τασος Χειβιδόπουλος σχολίασε: «Η εικόνα του γηπέδου σήμερα δείχνει ότι τέτοια τουρνουά ξεπερνούν τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας και χρειάζεται ένα μεγάλο κλειστό και πιστεύω ότι και ο κ. Συναδινός το διαπίστωσε αυτό.Η περιοχή μας έχει επενδύσει πολλά στον αθλητισμό και θα έχουμε κι άλλες διοργανώσεις. Με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ τον κ. Καραμπέστο συμφωνήσαμε ότι θα έχουμε εκτενέστεση συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία οούτως ή άλλιως στηρίζει τον αθλητισμο
Το ελληνικό βόλει μπορεί να έχασε σήμερα μια πρόκριση, αλλά κέρδισε σήμερα πολλά, κυρίως ένα γεμάτο γήπεδο με μικρά παιδιά και ο σπόρος όχι μόνο έπεσε αλλά άρχισε ήδη να μεγαλώνει».