ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κωστακόπουλος: «Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν»

Κωστακόπουλος: «Τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν»

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια έδωσε στην ομάδα του ο Νίκος Κωστακόπουλος ενώ η αρχηγός του ΠΑΟΝ δήλωσε περήφανη αφού ο ημιτελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες..

προπονητής του Πανναξιακού Νίκος Κωστακόπουλος δήλωσε: «Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι μεταξύ ισοδύναμων ομάδων. Συγχαρητήρια στο ΑΟ Θήρας για την πρόκριση στον τελικό. Εμείς αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα πριν τον ημιτελικό. Η Κένεντι μόλις χθες έκανε την πρώτη της προπόνηση μετά από γαστρεντερίτιδα ενώ στο ζέσταμα η Ριντ έπαθε τράβηγμα στην ωμοπλάτη. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν ότι είχαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω και να κοιτάξουμε τα ημιτελικά του πρωταθλήματος».

Όλγα Βεργίδου: «Περήφανη για την προσπάθεια»

Η αρχηγός και πασαδόρος του Πανναξιακού Όλγα Βεργίδου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, σε όλα τα κορίτσια, παίξαμε καταπληκτικά, είμαι περήφανη για την προσπάθεια. Χάσαμε από έναν πολύ καλό αντίπαλο και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ίσως έπρεπε να έχουμε περισσότερη αποφασιστικότητα στο τρίτο σετ. Η  Σαντορίνη δεν έχασε την ευκαιρία και γύρισε το ματς».