ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κουμεντάκης: «Είμαστε απογοητευμένοι όπως όλος ο κόσμος»

Κουμεντάκης: «Είμαστε απογοητευμένοι όπως όλος ο κόσμος»

Στην απογοήτευση που υπάρχει από τα αρνητικά αποτελέσματα στο World League όπως επίσης και για την επόμενη μέρα στην Εθνική αναφέρθηκε ο διεθνής άσος, Ραφαήλ Κουμεντάκης ενώ ο Ανδρέας Φράγκος τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια και πως το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, πρώτος σκόρερ της ομάδας και σήμερα, ήταν απογοητευμένος και το δήλωσε: «Κάθε μέρα προσπαθούμε και δίνουμε το 100%. Δυστυχώς δε νικήσαμε για άλλο ένα παιχνίδι, παίξαμε μέτριο βόλεϊ και δεν κάναμε τίποτα απ΄ αυτά που πρέπει να κάνουμε. Είμαστε απογοητευμένοι όπως όλος ο κόσμος. Δεν θέλουμε να τελειώσει άδοξα αυτό το τουρνουά. Θα παλέψουμε αύριο με την Εσθονία, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, θα κάνουμε αυτό που γίνεται κι από εκεί και πέρα αν χάσουμε εμείς έχουμε το πρόβλημα και θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα». Όσο για το ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η ημέρα; «Να τεθούν κάποιοι στόχοι για την Εθνική και να τους κυνηγήσει».

Ο Ανδρέας Φράγκος σχολίασε: «Για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι ένα τουρνουά που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά από την αρχή. Σίγουρα πάντως κάνουμε την προσπάθειά μας. Δεν μπορώ να πω και δεν ξέρω αν φταίει κάποιος ή κάτι περισσότερο ή λιγότερο, όμως εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας και θεωρώ ότι το μέλλον θα είναι σίγουρα καλύτερο».