ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Κουμεντάκης:«Να τα δώσουμε όλα στην Κοζάνη»

Κουμεντάκης:«Να τα δώσουμε όλα στην Κοζάνη»

Για την εμφάνιση αλλά και ήττα απέναντι στους Ισπανούς μίλησαν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Σωτήρης Δρίκος και ο διεθνής ακραίος, Ραφαήλ Κουμεντάκης.

Αποστολή ΠΣΑΤ στο Λας Πάλμας: Γιώργος Μαντζιούκης

Ο Σωτήρης Δρίκος τόνισε σχετικά: «Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για μας. Σε κανένα στοιχείο δεν ήμασταν καλοί και κυρίως δεν αντιμετωπίσαμε το μεγάλο ποσοστό της Ισπανίας στην αντεπίθεση της.
Προτεραιότητα πλέον για μας αποτελεί το να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε πάνω στα όσα είδαμε σήμερα. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας στην Κοζάνη, το σημερινό ήταν ένα ημίχρονο. Η Ισπανία έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο μετά την σημερινή της νίκη, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Ραφαήλ Κουμεντάκης ανέφερε: «Η Ισπανία έπαιξε πολύ καλά και για να την κερδίσεις πρέπει κι εμείς να παίξουμε καλά, κάτι που δεν κάναμε. Η Ισπανία μπορώ να πω ότι έπαιξε τέλεια, εμείς όχι.
Πρέπει τώρα να ανέβουμε το βουνό και να κάνουμε την υπέρβαση. Από την στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα προσπαθήσουμε στην Κοζάνη κι ό,τι βγει, πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Από την άλλη, ο προπονητής της Ισπανίας, Φερνάν Μουνιόθ, δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα καθ’όλη τη διάρκεια του. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Τζούριτς γιατί ήταν μεγάλο όπλο για την Ελλάδα.
Θέλουμε να νικήσουμε και στην Κοζάνη, δεν θα πάμε με τη σκέψη του να κερδίσουμε δύο σετ. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε πόντο και σετ του παιχνιδιού».