A2

Κουμπαράς γεμάτος χαμόγελα και αγάπη!

Κουμπαράς γεμάτος χαμόγελα και αγάπη!

Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής για κάποιο εντός έδρας ματς των τμημάτων του συλλόγου, ας αναζητήσουμε τον κουμπαρά του “Χαμόγελου του Παιδιού”, και όσοι θέλουμε και μπορούμε, ας συνδράμουμε την προσπάθεια της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής, να χαρίσει όσα περισσότερα χαμόγελα μπορεί στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Τόσο το πρωτότυπο ετήσιο ημερολόγιο της ομάδας του Σωτήρη Αμαριανάκη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα και μέρος των εσόδων του θα διατεθεί στο Χαμόγελο του «Παιδιού», όσο και ο «κουμπαράς» εντάσσονται σε ένα πλαίσιο δράσεων που εμπνεύστηκε η κεντρική της ομάδας, Αγγελική Κόλλια. Πέρα από την ιδέα που είχε να στηρίξει και να συμβάλλει στην ενίσχυση του αγώνα του Οργανισμού η ομάδα των βορείων προαστείων, ανέλαβε προσωπικά όλα τα διαδικαστικά.

agia_paraskeyi

Η 28χρονη άσος ήλθε άμεσα σε επαφή με τους ανθρώπους του “Χαμόγελου του Παιδιού”, πήρε τον κουμπαρά που εικονίζεται στη φωτό και στη συνέχεια βρήκε το κατάλληλο επαγγελματικό team για την υλοποίηση του “calendar project”, μιας και τα… μοντέλα υπήρχαν και ήταν κρίμα να… πάνε χαμένα!

«Η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής είναι ένας σύλλογος που κύριο σκοπό έχει την προώθηση του αθλήματος δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά θα μπορούν να αθληθούν και να ασχοληθούν με το άθλημα του volley» τονίζει στο Volleyplanet η 25χρονη πασαδόρος της ομάδας, Αγγελική Πισιριτζή και προσθέτει: «Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε φέτος να στηρίξουμε με μια σειρά πρωτοβουλιών το «Χαμόγελο του Παιδιού».

aggeliki_pisiritzi

Τα περισσότερα έσοδα από το ημερολόγιο που θα είναι έτοιμο μέσα στις επόμενες μέρες θα διατεθούν εκεί. Δώσαμε όλοι χρόνο και προσπάθεια για να κάνουμε κάτι πραγματικά που θα μπορούσε να συγκεντρώσει αρκετά έσοδα για το «Χαμόγελο». Ειναι ωραίο οι ομάδες να μην αγωνίζονται μόνο για την πρωτιά, αλλά να δίνουν αγώνες και για άτομα που έχουν πραγματικά ανάγκη. Στα εντός έδρας ματς όλου του σωματείου έχουμε επίσης έναν κουμπαρά για το «Χαμόγελο». Προσπαθούμε να το προωθήσουμε αν και δυστυχώς ο κόσμος που έρχεται στα γήπεδα δεν ειναι πλέον αρκετός…» υποστηρίζει με ένα μικρό παράπονο η Πισιριτζή, που πέρα από “γλυκά” δάκτυλα έχει ένα από τα πιο “φωτεινά” και “ζεστά” χαμόγελα της Α2 Κατηγορίας Γυναικών.

Παράλληλα με τις παραπάνω όμως ενέργειες στην περίοδο των Χριστουγέννων και σε συνδυασμό με το ετήσιο τουρνουά “Φανούρης Αγάθος”, θα οργανωθεί μια γιορτή για τα παιδιά του «Χαμόγελου», μία ακόμη ιδέα της Κόλλια, όπου προπονητές και αθλητές της Α.Ε.Α.Π. θα δείξουν στα παιδιά τα βασικά στοιχεία του αθλήματος, ώστε να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη χαρά να παίζεις βόλεϊ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...