Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Κουντούρη η προπόνηση στο Ρέντη

Με Κουντούρη η προπόνηση στο Ρέντη

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη πραγματοποιήθηκε στο Ρέντη το Μεγάλο Σάββατο η προπόνηση των γυναικών που ανεβάζουν ρυθμούς εν όψει Μπούρσα.

Η προετοιμασία εν όψει του δεύτερου τελικού του Τσάλεντζ Καπ κόντρα στην Μπούρσα συνεχίζεται κανονικά στο Ρέντη για τις αθλήτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που δεν θέλει να χάσει την παραμικρή μέρα.

Παρών στην προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης δείχνοντας για μια ακόμη φορά και την εμπιστοσύνη του στην ομάδα για την ανατροπή στην Τουρκία.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κατά την παρουσία του στην προπόνηση μίλησε με τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο για τον μεγάλο αγώνα της Τουρκίας «ντοπάροντας» όλους για την υπέρβαση.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» συνεχίζεται με non stop ρυθμούς καθώς  την Κυριακή του Πάσχα το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο το πρωί (10:00) και απογευματινή προπόνηση στις 19:00, ενώ τη Δευτέρα (9/4) το πρωί η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Τουρκία.