ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Με Κουρνέτα το τουρνουά του Ερμή Ηγουμενίτσας

Με Κουρνέτα το τουρνουά του Ερμή Ηγουμενίτσας

Με τον Βασίλη Κουρνέτα επίτημο καλεσμένο, αλλά και την συμμετοχή 450 παιδιών από τα Ιωάννινα, την Άρτα, την Πρέβεζα, την Κέρκυρα και την Θεσπρωτία θα φιλοξενηθεί στις 13 Μαϊού το τουρνουά του Ερμή Ηγουμενίτσας, ο οποίος στο περιθώριο των αγώνων θα βραβεύσει τον Χρύσανθο Κυριαζή και την Βασιλική Παπάζογλου.

Η ανακοίνωση του Ερμή Ηγουμενίτσας

O ΕΡΜΗΣ Ηγουμενίτσας διοργανώνει την Κυριακή 13 Μαϊου, το τουρνουά “CYCLON mini volley by Savvas Thomazos”, στο κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Τσιάβου” στην Ηγουμενίτσα, με την υποστήριξη της εταιρίας PETROL-CYCLON Savvas Thomazos.
Μια διοργάνωση με την μεγαλύτερη πανελλαδικά συμμετοχή αθλητων και αθλητριών ακαδημιών volley όπου φέτος υπολογίζεται να ξεπεράσει τις 450 συμμετοχές από ομάδες των Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Θεσπρωτίας.

Επίτημος προσκεκλημένος είναι ο πρώην διεθνής αθλητής της πετοσφαίρισης ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ, ο οποίος θα μοιράσει αυτόγραφα σε όλους τους συμμετέχοντες.
Φέτος ο σύλλογος μας εκτός απο τον επίτημο προσκεκλημένο κ. Βασίλη Κουρνέτα, θα βραβεύσει δυο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού volley της Ένωσης μας:
τον κ. Χρύσανθο Κυριαζή απο την Πρέβεζα και την κ. Βασιλική Παπάζογλου απο τα Ιωάννινα

Αμέσως μετά τους αγώνες θα ακολουθήσουν οι απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων προς όλους τους αθλητές-τριες και τα σωματεία τους, απονομή πλακετών στους υποστηρικτές του συλλόγου.

Πρόγραμμα Τουρνουά:
9:45 : Ώρα προσέλευσης
10:00-13:00 : Αγώνες
13:00-13:30 : Απονομές αναμνηστικών-Φωτογραφίες