Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κουρνέτας : “Όλα τα λεφτά ο Αγκάμεζ”

Κουρνέτας : “Όλα τα λεφτά ο Αγκάμεζ”

Ο Ολυμπιακός απέκτησε το προβάδισμα στην σειρά των τελικών της Α1 των ανδρών και ο Βασίλης Κουρνέτας έχοντας γράψει την δική του ιστορία σε “ερυθρόλευκους” και “ασπρόμαυρους” μιλά στο Volleyplanet σχολιάζοντας το ντέρμπι του Ρέντη αλλά και το τι θα πρέπει να περιμένουμε στην Πυλαία και το PAOK Sports Arena.

Ο Βασίλης Κουρνέτας επέστρεψε στον Πειραιά, αλλά αυτή την φορά από διαφορετική θέση… Αυτή του σχολιαστή της Nova.

Ο πρώην πασαδόρος της Εθνική μας αλλά και τον δύο φιναλίστ παρακολούθησε τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος και με τα μάτια του…ειδικού σχολιάζει στο Volleyplanet το που κρίθηκε ο αγώνας του Ρέντη, αλλά το τι πρέπει να περιμένουμε στην συνέχεια…

Νευρικό παιχνίδι – Ο Αγκάμεζ όλα τα λεφτά

Για τον πρώτο μπράντεφερ τίτλου ο Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε “Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε από το πρόβλημα με τον τραυματισμό του Στάροβιτς ο οποίος και δεν ξεκίνησε στον τελικό. Είναι λογικό ένας διαγώνιος ο οποίος έχει τόσες μέρες αποχής να μην μπορεί να παρουσιαστεί στο καλύτερο επίπεδό.

OSFP-PAOK-1-TELIKOS-AGAMEZ-2017 agkamez_daughter

Από την άλλη ο Αγκάμεζ νομίζω ήταν όλα τα λεφτά. Με υψηλά ποσοστά στην επίθεση ξεχώρισε πολύ και βοήθησε τους συμπαίκτες του που δεν ήταν σε καλή κατάσταση να φθάσουν στο τελικό αποτέλεσμα. Έγινε το 1-0 και σίγουρα το ψυχολογικό πλεονέκτημα το έχει ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιδράσει στην συνέχεια για να μπορέσει να παίξει και καλύτερα, αφού στο πρώτο τελικό η επίθεση του δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα” για να συμπληρώσει “Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι με πολλά λάθη (σε σερβίς και επίθεση) και νομίζω κυριάρχησε ο εκνευρισμός περισσότερο στην αρχή. Ωστόσο η παρουσία του Αγκάμεζ ήταν καταλυτική. Αν δει κανείς τα στατιστικά το κομμάτι της επίθεσης ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ μόνο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έδειξε καλό πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στο κομμάτι της επίθεσης. Θα πρέπει στην έδρα του να βελτιώσει αισθητά την επίθεσή του και να πιέσει με το σερβίς του τον Ολυμπιακό”.

Αναμένεται αντίδραση

Για το αν περιμένουμε να δούμε άλλη εικόνα στο δεύτερο ματς ο Κουρνέτας τόνισε “Μπορεί να διαφοροποιηθούν τα πράγματα στην συνέχεια. Είναι θέμα ημέρας, αλλά και εμπειρίας αθλητών. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς έμπειρους αθλητές, αξίας. Είναι προσωπικότητες μεγάλες οι οποίες σίγουρα θα θέλουν να αντιδράσουν και δεν θα θέλουν να τελειώσει η σειρά των τελικών άδοξα κατά κάποιον τρόπο για αυτούς. Νομίζω αναμένεται να δούμε την όποια αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Και από την άλλη ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βάλει και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του. Και άλλους αθλητές ειδικά στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Δεν νομίζω μόνο ο Αγκάμεζ να βγάλει όλη την σειρά των τελικών”.

Το 5-0 βαραίνει αλλά…

Τέλος για το αν επηρεάζει τον ΠΑΟΚ το 5-0 που έχει τρέξει φέτος ο Ολυμπιακός ο Ειδικός των τελικών σχολίασε “Ενδεχομένως το 5-0 που έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός βαραίνει κάπως την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά όπως είπα πριν υπάρχει και εμπειρία, και εγωισμός και προσωπικότητες που έχουν την κλάση να το αντιστρέψουν. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους”.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...