CHALLENGE CUP

Κοβάσεβιτς: «Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε»

Κοβάσεβιτς: «Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε»

Αισιόδοξοι ότι μπορούν να προκριθούν στον επαναληπτικό στη Ρουμανία –παρά την ήττα από την Ταργκοβίστε στου Ρέντη– παρουσιάστηκαν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάσεβιτς και η αρχηγός, Στέλλα Χριστοδούλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού: «Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος που χάσαμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος πολύ επειδή παίξαμε ένα ματς σαν αυτό τη φετινή σεζόν από πλευράς δυσκολίας και απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, με εμπειρία και πολύ καλές βασικές αθλήτριες. Σε κάποιες στιγμές δεν ήμασταν καλά από ψυχολογικής πλευράς ίσως επειδή δεν έχουμε παίξει τόσο δυνατά ματς φέτος. Ωστόσο σε όλους σχεδλιν τους τομείς ήμασταν καλύτεροι. Τώρα πρέπει πρώτα από όλα να ηρεμήσουμε και εφόσον παίξουμε όπως ξέρουμε στη Ρουμανία έχουμε πολλές πιθανότητες και την ευκαιρία να προκριθούμε».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα σήμερα η ομάδα έκανε ένα κακό ξεκίνημα το οποίο πληρώσαμε στη συνέχεια. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε όταν βρέθηκαμε με την πλάτη στον τοίχο, στο 2-0 να κάνουμε την ανατροπή και να στείλουμε το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί ήταν όλα στο όριο και δεν ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα, κάναμε πολλά λάθη τα οποία δεν συνηθίζουμε και σίγουρα από εδώ και πέρα θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Ρουμανία»