CHALLENGE CUP

Κοβάσεβιτς: «Γεμάτο Ρέντη για να πανηγυρίσουμε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία»

Κοβάσεβιτς: «Γεμάτο Ρέντη για να πανηγυρίσουμε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία»

Τη στήριξη των φίλων της ομάδας ζήτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάσεβιτς προκειμένου στον επαναληπτικό να πανηγυρίσουν όλοι μαζί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση των “ερυθρολεύκων” στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου:

«Στο πρώτο σετ δεν ξεκινήσαμε καλά αλλα η συνέχεια ήταν σωστή. Είναι πολύ σημαντικό ότι παρά το κακό ξεκίνημα συνεχίσαμε με καλή συμπεριοφρά και ατμόσφαιρα ως ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και ότι με το θετικό αποτέλεσμα κάναμε το πρώτο βήμα για να προκριθούμε και φέτος στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο η αντίπαλός μας είχε ηττηθεί στους δυο γύρους στην έδρα της και πήρε την πρόκριση στα εκτός έδρας ματς. Ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί αυτή τη φορά. Περιμένουμε τη βοήθεια των οπαδών μας την Τρίτη, χρειαζόμαστε ένα γεμάτο Ρέντη για να πανηγυρίσουμε μαζί μια ακόμα σπουδαία επιτυχία της ομάδας».

Η Σάσκια Χίπε από τη μεριά της είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για αυτή τη νίκη. Στο πρώτο σετ, είχαμε ορισμένα προβλήματα αλλά στη συνέχεια παίξαμε πολύ καλύτερα. Κοιτάμε μπροστά για το εντός έδρας παιχνίδι και πιστεύω ότι μπροστά στο κοινό μας όλα θα είναι πιο εύκολα. Ελπίζω ότι θα έρθει πολύς κόσμος και θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές όπως πέρσι που ήταν φανταστικά. Κάναμε ένα βήμα για τον ημιτελικό, θέλουμε να βρισκόμαστε εκεί και φέτος και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».