CHALLENGE CUP

Κοβάτσεβιτς: «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες»

Κοβάτσεβιτς: «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες»

Ικανοποιημένοι για την πρόκριση αλλά και πεπεισμένοι ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει ακόμα καλύτερο βόλεϊ στη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής του πορείας στο Challenge Cup εμφανίστηκαν τόσο ο κόουτς, Μπράνκο Κοβάσεβιτς, όσο και η διεθνής κεντρικός, Κατερίνα Γιώτα.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Ίσως σήμερα επικρατήσαμε πιο εύκολα από ότι περίμενα αλλά πρέπει να πω πρώτα από όλα ότι είχαμε σπουδαία υποστήριξη από τους φιλάθλους μας. Δεύτερον παίξαμε πολύ καλά σε μπλοκ, σερβίς και άμυνα ειδικά στο δεύτερο σετ. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά περιθώρια και δυνατότητες για να εξελίξει το παιχνίδι της. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα στον επόμενο γύρο και στη συνέχεια της διοργάνωσης γιατί και οι αντίπαλοι θα είναι καλύτεροι». 

Από την άλλη, η διεθνής μπλοκέρ, Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο osfp.gr«Νομίζω ότι ήταν ένα από καλύτερά μας παιχνίδια φέτος. Περιορίσαμε αρκετά τα λάθη μας αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε αγωνιστικό ρυθμό και να παίξουμε δυνατά παιχνίδια. Ωστόσο ανταποκριθήκαμε άψογα στη σημερινή αναμέτρηση και προχωράμε στον επόμενο γύρο. Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κάναμε πολύ σωστή προετοιμασία ήμασταν απόλυτα έτοιμες για αυτό το ματς και θεωρώ ότι στην εξέλιξη της σεζόν θα βρεθούμε σε ακόμα μεγαλύτερη φόρμα».