CHALLENGE CUP

Κοβάτσεβιτς: «Να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι»

Κοβάτσεβιτς: «Να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό ταξίδι»

Χαμόγελα αλλά και αισιοδοξία στα πρόσωπα του προπονητή και των αθλητριών του Ολυμπιακού για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού ονείρου στο Challenge Cup!

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε: «Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, σε όλο το επιτελείο και φυσικά στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν πραγματικά σήμερα. Ειδικά σε κάποιες δύσκολες στιγμές όπου δεν ήμασταν τόσο καλοί και η Τσανάκαλε έπαιξε καλό βόλεϊ. Πραγματικά μας βοήθησαν και είναι επίσης και μια δικιά τους νίκη. Είναι μια πραγματικά μεγάλη νίκη, αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ και σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι είχαμε τους δυο πιο δύσκολους αντιπάλους στους δυο πρώτους γύρους. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο επόμενος γύρος θα είναι ευκολότερος. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ, θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».

Κονόμι: «Τα δώσαμε όλα στο τέλος»

Η λίμπερο του Ολυμπιακού, Αρέτα Κονόμι είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη! Πήραμε μια πολύ δύσκολη νίκη μέσα στην έδρα μας, όπως φάνηκε και από το 3-2. Τα δώσαμε όλα στο τέλος, κάναμε λάθη όμως και είχαμε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε μια πολύ καλή βάση, δουλεύουμε πάρα πολύ και το θέλουμε πάρα πολύ. Από κει και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί από ότι είδαμε και ο αντίπαλός μας παρουσιάστηκε πολύ διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών σήμερα, τον θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι, ευρωπαϊκό, ελληνικό. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στη Θύρα 7 και συνεχίζουμε»

Χίπε: «Μας βοήθησαν οι οπαδοί μας»

Η διεθνής γερμανίδα διαγώνιος, Σάσκια Χίπε σχολίασε: «Δεν μπορώ να περιγράψω τα αισθήματα μου. Είμαι εξαντλημένη, χαρούμενη αλλά πάνω από όλα περήφανη για την ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά σήμερα. Η Τσανάκαλε είναι πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι κάτι νέο για εμάς. Ξεκινάμε από το μηδέν και προχωράμε έτσι σε κάθε αγώνα. Οι οπαδοί μας είναι υπέροχοι. Αγαπώ ματς σαν το σημερινό, που έρχονται όλοι, φωνάζουν και μας υποστηρίζουν.  Σήμερα μας βοήθησαν πάρα πολύ ειδικά στο τέλος και θέλω να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου και τους περιμένω σε κάθε αγώνα να είναι δίπλα μας».