ΔΙΕΘΝΗ

Με «μολύβι» στον τελικό η Μόντενα!

Με «μολύβι» στον τελικό η Μόντενα!

Οι μεγάλες ομάδες ξέρουν ότι μπορούν να περνούν τα πιο ηχηρά μηνύματα στον κόσμο και με αυτό το σκεπτικό η ιταλική Μόντενα το απέδειξε και στoν ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Λούμπε Μάρκε Τρέγια.

Πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι παίκτες της Μόντενα κράτησαν στη σειρά χαρτιά Α4 τα οποία στη συνένωσή τους κατέληγαν στη μύτη ενός μολυβιού, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδικάσουν την άνανδρη επίθεση στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας σε προάστιο του Παρισιού το πρωί της Τετάρτης 7 Ιανουαρίου 2015.

Και αφού έστειλαν το πρώτο εξωαγωνιστικό μήνυμα… μετά έστειλαν ακόμα ένα στην Τρεντίνο που είχε περάσει νωρίτερα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας 3-2 της Περούτζια. Στο δεύτερο συγλονιστικό ημιτελικό του Σαββάτου (10/1) η Μόντενα επικράτησε 3-2 της Λούμπε Μάρκε Τρέγια (Ματσεράτα) και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο αποψινό τελικό του θεσμού σε ένα κατάμεστο γήπεδο με 4500 φίλους του βόλεϊ από όλες τις ομάδες!

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...