Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Λαμπερή παρουσίαση στο Ζηρίνειο (video)

Λαμπερή παρουσίαση στο Ζηρίνειο (video)

Η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό κέρδισε τις εντυπώσεις στην «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής, καθώς η διοίκηση των «κυανόλευκων» φρόντισε να δώσει ένα ξεχωριστό τόνο  με την παρουσίαση των ομάδων να γίνεται στα πρώτυπα αγώνων του εξωτερικού…

Η παρουσίαση των «κυανόλευκων» και των «πράσινων» πριν την έναρξη αγώνα έκλεψε την παράσταση προσφέροντας όμορφο θέαμα μεταφέροντας παράληλλα γιορτινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Μια ατμόσφαιρα που θύμισε αντίστοιχες εικόνες του εξωτερικού, με την διοίκηση της ομάδας των Βορείων προαστίων να δέχεται πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κάνει να αναβαθμίσει το αθλητικό προϊόν της σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές.

Οι εκπλήξεις για τους αθλητές συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού όπου υπήρχε μπουφές με φαγητό και φρούτα δωρεά του χορηγού των γηπεδούχων.

Οι εξέδρες στο Ζηρίνειο γεμίζουν απο οικογένειες και μικρά παιδιά και προσφέρονται για ανάλογες κινήσεις που μόνο θετικό αντίκτυπο έχουν στην Volleyleague.

Στην όμορφη ατμόσφαιρα του γηπέδου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου και ο κεντρικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδης ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια στην διοίκηση της Κηφισιάς.