Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Λαμπρούση 3ετίας στον Πειραιά

LABROUSI-OSFP-METALLIA-KYPELLA-2017

Στον Ολυμπιακό και τον Πειραιά θα αγωνίζεται και για τα επόμενα 3 χρόνια η Τζίνα Λαμπρούση καθώς η διεθνής κεντρική ανανέωσε την συνεργασία της με τις «ερυθρόλευκες» και θα συνεχίζει να «σκεπάζει» τα φιλέ της

Ολυμπιακός και Λαμπρούση θα βαδίζουν μαζί και τα επόμενα χρόνια έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας τους που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά.

Η χρονιά τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για την διεθνή κεντρική ήταν απόλυτα πετυχημένη και έτσι η ανανέωση του συμβολαίου της Λαμπρούση ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη.

Η 24χρονη κεντρική στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό δήλωσε «Η φετινή χρονιά ήταν η πιο μαγική που έχω περάσει τα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Σίγουρα και τα προηγούμενα τρία χρόνια έχω ζήσει μαγικές και πρωτόγνωρες στιγμές με την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις στην κορυφή κάθε χρόνο, όμως ο Ολυμπιακός αποδεικνύει το μέγεθός του κάθε σεζόν. Από οργανωτικό κομμάτι και διοικητικό, είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα. Ο σύλλογος μου είναι μια οικογένεια μιας και στηρίζει όλους τους αθλητές, με τον καλύτερο τρόπο και σε όλα τα επίπεδα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανανέωσα τη συνεργασία μου. Ελπίζω τη νέα σεζόν να κάνουμε και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, Tζίνα Λαμπρούση. Η κεντρική του Ολυμπιακού, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ