CHALLENGE CUP

Λαμπρούση: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έπαιξα έτσι»

Λαμπρούση: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έπαιξα έτσι»

Την καλύτερή της εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού και μάλιστα σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης έκανε η διεθνής κεντρικός, Τζίνα Λαμπρούση η οποία απέναντι στη ρωσική Κράσνονταρ σημείωσε 18 πόντους (14/14 επ., 3 μπλοκ άσο) και είχε μόλις ένας λάθος!

Η μπλοκέρ του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτική και επιβεβαίωσε το λόγο που αποτελεί τον απόλυτο “πύργο” της ομάδας του Κοβάτσεβιτς. «Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά στο τέταρτο σετ. Με την βοήθεια όμως του κόσμου, τα ψυχικά αποθέματα και την θέλήση που είχαμε όλες μαζί, μαζέψαμε την διαφορά και φέραμε το παιχνίδι στα ίσια. Υπήρχαν πολλά συνεχόμενα λάθη στο τέταρτο σετ και προσπαθήσαμε μετά να τα καλύψουμε. Τα καταφέραμε και φτάσαμε στη νίκη. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα και θέλουμε να πάμε τώρα στη Ρωσία να πάρουμε τη νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έπαιξα έτσι, ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει στον Ολυμπιακό. Πήρα ενέργεια από το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και από τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε», ήταν τα λόγια της Λαμπρούση αμέσως μετά τον ημιτελικό