ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Λαμπρούση: «Η δουλειά αποδίδει καρπούς»

Λαμπρούση: «Η δουλειά αποδίδει καρπούς»

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι της Εθνικής γυναικών στον 3ο όμιλο του πρώτου τουρνουά του European League, η νταμπλούχος διεθνής κεντρική, Τζίνα Λαμπρούση μιλάει στο Volleyplanet.gr για τους στόχους της φετινής Εθνικής ομάδας, την προετοιμασία στη Μεγαλόπολη ενώ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θέτει τον ευρωπαϊκό πήχη του Ολυμπιακού ψηλότερα.

Labrousi_06.08.2015

Η MVP της φετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφερόμενη στην ατμόσφαιρα που επικρατεί φέτος στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε: «Χρόνο με το χρόνο το κλίμα είναι καλύτερο, δενόμαστε και σαν παίκτριες. Όλες μαζί έχουμε μια πολύ καλή χημεία σαν ομάδα, έχουμε κάποιες πιο μικρές, κάποιες πιο μεγάλες πιο έμπειρες και έχουμμε αθλήτριες που έχουν εικόνες από το εξωτερικό. Στη Μεγαλόπολη έχουμε κάνει καλή δουλειά με ομαδικότητα και συνεχίζουμε από τον προηγούμενο χρόνο τη δουλειά που κάναμε. Φάνηκε και πέρυσι ότι η δουλειά αποδίδει καρπούς και θέλουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ευρωπαϊκό Λιγκ».

Σχετικά με το αν έχει έρθει η ώρα για ένα βήμα παραπάνω και μια επιτυχία, η διεθνής μπλοκέρ απάντησε: «Θέλουμε την επιτυχία γι αυτό και πεισμώνουμε κάθε φορά. Θέλουμε να πάμε λίγο πιο ψηλά και το σίγουρο είναι ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω».

tzina_penny

Για την… “επίσημη αγαπημένη” πόλη της Εθνικής γυναικών, δηλαδή τη Μεγαλόπολη, η Λαμπρούση “έσταξε μέλι”: «Ο κόσμος είναι φανταστικός μας έχει αγκαλιάσει από το μωρό μέχρι τον πιο ηλικιωμένο. Η φιλοξενία είναι απίστευτη. Θέλουμε να έρθουν ξανά όλοι όπως πέρυσι να γεμίσουν το γήπεδο, το έκαναν και στο φιλικό. Μας ρωτάνε διαρκώς “πότε παίζετε” και ότι ανυπομονούν για τα επίσημα ματς. Το γήπεδο στην κυριολεξία ασφυκτιάαπό  κόσμο, έρχονται ακόμα και στις προπονήσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τους νιώθουμε δίπλα και μας ευχαριστει και για το λόγο αυτό κι εμείς θέλουμε να τους ευχαριστούμε με καλές εμφανίσεις».

Tzina_31.10 (1)

Η… κουβέντα πήγε και στην επόμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ήδη το ρόστερ του οπότε η “ερυθρόλευκη πύργος” έκανε το σχόλιό της, αποκαλύπτοντας τον πόθο της: «Σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα Κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά θέλουμε να κάνουμε και κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. Η ομάδα κράτησε τον κορμό της και όντως ενισχύθηκε με μια ποιοτική διαγώνιο (σ.σ Χίπε). Πέρυσι φτάσαμε μια ανάσα από το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη αλλά έτσι όπως αποκλειστήκαμε έμεινε μια πικρία. Οπότε θέλουμε πραγματικά φέτος να το κάνουμε αυτό το βήμα στο Τσάλεντζ Καπ».