CHALLENGE CUP

Λαμπρούση: «Να πάρουμε αυτό που μας ανήκει»

Λαμπρούση: «Να πάρουμε αυτό που μας ανήκει»

Η διεθνής άσος του Ολυμπιακού που στο “χρυσό” σετ του Κράσνογιαρσκ χάρισε την ιστορική πρόκριση στον Ολυμπιακό, αμέσως μετά τη λήξη του α’ τελικού Challenge Cup γυναικών στου Ρέντη, δήλωσε στο Volleyplanet, ενόψει του β’ τελικού στην Προύσα, ότι αφού “έφτασε στην πηγή πρέπει  να πιεί και νερό”!

“Ξεκινήσαμε νωθρά, παίζοντας κακής ποιότητας βόλεϊ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα” τόνισε αρχικά η τοπ μπλοκέρ του Ολυμπιακού με 5 “στοπ” και 10 πόντους Τζίνα Λαμπρούση που συμπλήρωσε “Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά από τη στιγμή που έχουμε κάνει κι άλλες ανατροπές, πίστευα ότι δεν θα το χάναμε το ματς. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, που μας βοήθησε τα μέγιστα για αυτή τη νίκη και χαρήκαμε ιδιαίτερα που είδαμε πρώτη φορά το Ρέντη κατάμεστο και αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα”.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό της Τουρκίας η διεθνής κεντρική των “ερυθρολεύκων” τόνισε “Για τον τελικό της Τουρκίας, θα πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος σήμερα και να το διορθώσουμε.  Από τη στιγμή που φτάσαμε στην πηγή, γιατί να μην πιούμε και νερό και να πάρουμε αυτό που μας ανήκει…”.