ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Λαμπρούση : «Πήραμε τη νίκη που θέλαμε»

Λαμπρούση : «Πήραμε τη νίκη που θέλαμε»

Η επικράτηση της Ελλάδας επί της Ουκρανίας στο Ζαπορίζιε φέρνει την Εθνική μας ομάδα των γυναικών πολύ κοντά στην πρόκριση και η Τζίνα Λαμπρούση εμφανώς ικανοποιημένη από το 3-0 και το 3×3 κάλεσε τους φίλαθλους του Βόλου να στηρίξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να πανηγυρίσουν την 4η νίκη στα προκριματικά…

Η έμπειρη κεντρική της Εθνική μας ομάδας με χαμόγελα ικανοποίησης από τη να νίκη τόνισε «Σε κάθε αγώνα δίνουμε το 100% του εαυτού μας και αυτό φαίνεται. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε παιχνίδι και μπαίνουμε στο γήπεδο τελείως ελεύθερες και χωρίς άγχος. Μετά την Νορβηγία είχαμε αρκετές ημέρες ξεκούρασης και προπονηθήκαμε όπως έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έχουν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και προετοιμαζόμαστε διαφορετικά για τον καθένα».

Αναφορικά με τη νίκη επί της Ουκρανίας η Τζίνα Λαμπρόυση δήλωσε «Με την Ουκρανία σήμερα μπήκαμε με διάθεση από το πρώτο σερβίς και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Από την αρχή που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας είχαμε ως στόχο να περάσουμε στο Ευρωπαϊκό και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το πετύχουμε. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με την καλύτερη βαθμολογία και βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο».

Παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Βόλου εν όψει ου επόμενου αγώνα να βρεθεί στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν το 4×4 και μια δεύτερη επικράτηση επί της Ουκρανίας που θα στείλει την Ελλάδα στα τελικά…

«Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι με την Ουκρανία στον Βόλο. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει όπως και στο πρώτο παιχνίδι να μας στηρίξει για να πετύχουμε την τέταρτη νίκη μας και να τελειώσουμε την σειρά των αγώνων» ανέφερε χαρακτηριστικά η κεντρική τη Εθνικής μας.