BEACH VOLLEY

Latin φιέστα στο τουρνουά της Μικρής Βίγλας

Latin φιέστα στο τουρνουά της Μικρής Βίγλας

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του τουρνουά Τουρνουά Beach Volley του ΑΜΣ Φιλωτίου άρχισε στη Μικρή Βίγλα, όπου όλα είναι για το θεσμό πλέον του νησιού που θα λάβει χώρα από 30-31 Ιουλίου.

Λένε πως τα… 7 χρόνια είναι δύσκολα! Κάτι που επιβεβαιώνει και το φετινό ραντεβού των φίλων του αθλήματος στις χρυσές παραλίες του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων για 8η συνεχόμενη χρονιά. Ένα τουρνουά που από την πρώτη ημέρα διεξαγωγής είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Βασιλικής Κύλη και κάθε χρόνο είναι όλο και καλύτερο.

Φέτος λοιπόν το τουρνουά με συνδιοργανωτές τον Πανναξιακό ΑΟΝ και το Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού Μικρής Βίγλας θα “χορεύει” από 30-31 Ιουλίου σε Λάτιν ρυθμούς με την χορευτική ομάδα του MOTUS DANCE STUDIO.

Εκτός όμως των χορευτικών εκπλήξεων θα υπάρξουν και τα συνηθισμένα κεράσματα από το Κορρές catering και την εταιρία ΝΟΥΝΟΥ που θα είναι ξανά δίπλα στη διοργάνωση. Πολύ σημαντική είναι επίσης και η αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που για ακόμη μία χρονιά στηρίζει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια.

Αfisa filoti beach volley-567890

Απλά όσοι πιστοί ετοιμάζονται να προσέλθουν και να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία της νησιώτικης φιλοξενία θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή… χθες, καθώς σήμερα Πέμπτη 28/7 θα είναι η τελευταία μέρα των εγγραφών, που μπορούν να γίνονται με ένα τηλεφώνημα στην Υπεύθυνη του τουρνουά και γνωστή διαιτητή, Κατερίνα Μουστάκη (6944849721).

Φυσικά δεν θα λείψουν τα μουσικά ακούσματα του dj Ηλία Ορφανού και η άψογη όπως πάντα περιγραφή του δημοσιογράφου Γιώργου Ρουσσάκη.

Εκτός από τα πλούσια δώρα, τα ζευγάρια των νικητών σε άνδρες και γυναίκες θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 200€. Ραντεβού λοιπόν στην παραλία της Μικρής Βίγλας για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με πολλές εκπλήξεις!

Πηγή: Sportcyclades.gr