ΔΙΕΘΝΗ

Με λίγη τύχη στη Ρεζόβια ο Τσούπκοβιτς

Με λίγη τύχη στη Ρεζόβια ο Τσούπκοβιτς

Θέλει και… τύχη μια καλή μεταγραφή και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Κονσταντίν Τσούπκοβιτς αν και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου την είχε!

Ο Σέρβος ακραίος εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση και το ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα που προέκυψε στη Ρεζόβια με τον Καναδό ακραίο Γκόρντον Περίν που είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στην πολωνική ομάδα και τελευταία στιγμή αθέτησε τη συμφωνία του με αποτέλεσμα ο “Τσουπκο” να πάρει τη θέση του!

Άλλωστε μπορεί η περυσινή σεζόν να ήταν μέτρια για τον ίδιο, όμως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ένα όνομα όπως το δικό του ελεύθερο στην αγορά δεν περνάει απαρατήρητο, πόσο μάλλον σε μια ομάδα όπως η Ρεζόβια με υψηλούς στόχους.

Πάντως, οι αντιδράσεις για την αθέτηση των συμφωνιών των αθλητών έχουν φουντώσει ενώ η πολωνική ομάδα απέστειλε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία επιστολή σε υψηλούς τόνους στο στόχαστρο της οποίας μπαίνουν οι… μάνατζερ των παικτών!

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...