LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Λιγκ Καπ: Αγώνα δρόμου ο ΠΑΟ για ΟΑΚΑ και η αλλαγή της ΕΣΑΠ

Λιγκ Καπ: Αγώνα δρόμου ο ΠΑΟ για ΟΑΚΑ και η αλλαγή της ΕΣΑΠ

Η ΕΣΑΠ γνωστοποίησε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ στο ΟΑΚΑ στις 19 Φεβρουαρίου και παρά την αλλαγή στάσης της Λίγκας επί του θέματος, οι “πράσινοι” θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν αίγλη στη διοργάνωση.

Μετά την αποψινή συνεδρίαση, λοιπόν, η Λίγκα ανακοίνωσε: “Οι διπλοί τελικοί του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2019-20 μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα γίνουν 12 και 19 Φεβρουαρίου 2020. Ο πρώτος τελικός θα γίνει 12/2 στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 19/2 στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (Ο.Α.Κ.Α) όπου θα τοποθετηθεί δάπεδο ταραφλέξ”.

Η πρόθεση του Παναθηναϊκού

Η Διοίκηση του ΠΑΟ από την περασμένη εβδομάδα κιόλας είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή της ότι εξετάζει το ΟΑΚΑ ως έδρα του δέυτερου τελικού. Μάλιστα για να μη χαθεί χρόνος είχε θέση εγγράφως στη διοργανώτρια Αρχή το μοναδικό πρόβλημα προς επίλυση, αυτό του τάραφλεξ!

Η ΕΣΑΠ είχε επικοινωνήσει με την ΕΟΠΕ, η Ομοσπονδία είχε απαντήσει ότι έχει τάραφλεξ να δανείσει και όλα τα σχετικά αλλά η Λίγκα προέτρεξε να απαντήσει αρνητικά με έγγραφό της στον Παναθηναϊκό ότι δεν μπορεί να καλύψει τα κόστη για το τάραφλεξ (μεταφορά, τοποθέτηση).

Αλλαγή στάσης ΕΣΑΠ-Τα δεδομένα για ΟΑΚΑ

Κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος επανήλθε και άλλαξε τη στάση του, αντιπροτείνοντας να μπει το τάραφλεξ με ανταποδοτικά οφέλη από τις διαφημίσεις. Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού επιφυλάχτηκε να απαντήσει ενώ τόνισε την πρόθεση της διοίκησης η διοργάνωση να γίνει στο ΟΑΚΑ αφού ξεπεραστούν οι αντικειμενικές δυσκολίες (πρόγραμμα αγώνων μπάσκετ, προπονήσεις, Euroleague).

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει στην κυριολεξία αγώνα… δρόμου για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες αλλά και η γραφειοκρατία του ΟΑΚΑ και να δούμε ξανά τελικό βόλεϊ μετά το Final4 του CEV Cup τη σεζόν 2008-09 στο επιβλητικό γήπεδο.