LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Λιγκ Καπ: Μόνο ένας προκρίνεται!

Λιγκ Καπ: Μόνο ένας προκρίνεται!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (7/10, 16.00, live streaming sdna.gr) στο κλειστό της Κυψέλης στο μοναδικό αγώνα του Γ΄ομίλου της Α΄φάσης της διοργάνωσης καθώς μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας έμειναν δύο ομάδες στον όμιλο.

Ο νικητής θα προκριθεί στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την καλύτερη δεύτερη ομάδα του Α΄ή του Β΄ομίλου της διοργάνωσης. Το άλλο ζευγάρι των νοκ άουτ ημιτελικών είναι Ολυμπιακός  ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση μετά την αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας, το ματς με την ΑΕΚ οδηγεί αυτομάτως στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ και αποκτά μεγάλη σημασία. Ο αντίπαλος έχει φέτος μία ιδιαίτερη δυναμική και χρειάζεται προσοχή. Παίζουμε στην έδρα μας πάμε για τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού». 

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος είπε: «Ηρθε η ώρα να δώσουμε το λόγο στους πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες και να αρχίσει επιτέλους η δράση ώστε να αλλάξουμε την εικόνα της κινδυνολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες. Η ομάδα μου δε μπορώ να πω πως είναι έτοιμη αλλά είναι για πρώτη φορά ολοκληρωμένη με όλους τους παίκτες. Επίσης δε μπορώ να πω πως το Λιγκ Καπ θα είναι προετοιμασία για μας αλλά ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ και για την πρόκριση στα ημιτελικά και για το γόητρο θα κατέβει για να κερδίσει. Ηρθε ο Τζιουμάκας, ο Στοΐλοβιτς έχει έρθει από την αρχή της εβδομάδας και δουλεύουμε καλά. Δεν έχω παράπονο. Όπως όλοι δεν έχουν παιχνίδια έτσι και η ΑΕΚ δεν έχει παιχνίδια στα χέρια της. Με τα δεδομένα που υπάρχουν βαδίζουμε και δεν γκρινιάζουμε. Ότι ισχύει για μας ισχύει για τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο ιστορικές ομάδες που με κόπο και θυσίες συντηρούν το βόλεϊ και φωνάζουν παρούσες».

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...